Dr Monica Pop, mesaj pentru colegii de la ATI: „Se știe!”

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: MAPN
Foto: MAPN

Cunoscutul oftalmolog dr Monica Pop are un mesaj pentru și despre colegii de la secțiile de Anestezie - Terapie Intensivă (ATI). 

Dr Monica Pop spune că secțiile de ATI nu au, de regulă, paturi goale. Cu sau fătă pandemie. 

„Se știe! Secțiile ATI sunt pline mereu, nu doar acum, în pandemie! 

Paturi ATI goale – rar!

Iar colegii anesteziști (cu câteva excepții) – medici de elecție dintotdeauna! Muncă foarte grea, cu mare responsabilitate și stres enorm. Greu comparabil!

Nu e nevoie de nicio pandemie ca secțiile de ATI să fie mereu pline! Am văzut asta de-a lungul carierei, ca medic, dar și ca pacient. Am fost în mai multe rânduri operată și am stat de fiecare dată în Reanimare! Cu multe paturi! Plină mereu! RAR era câte un pat liber! Că sunt mereu mulți pacienți în ATI se știe! Iar medicii anesteziști și personalul sunt niște eroi! Au fost și vor fi mereu! BRAVO, COLEGI!”, a scris dr Monica Pop, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel