Dr. Stanislav Rurac: Metode moderne de tratament în chirurgia cardiacă. Interviurile DC Medical

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
  LIVE
Dr Stanislav Rurac, Sanador. Foto: DC Medical
Dr Stanislav Rurac, Sanador. Foto: DC Medical

Dr. Stanislav Rurac vine la Interviurile DC Medical, astăzi de la ora 17.00, pentru a ne explica metodele noi de tratament în chirurgia cardiacă și în ce patologii se pot folosi ele. 

Dr. Stanislav Rurac, este Medic Primar Chirurgie Cardiovasculară, cu experiență de peste 20 ani și sute de intervenții pe cord deschis (inclusiv intervenții realizate minim invaziv) și având o bogată pregătire realizată în țară și străinătate.  El este șeful Secției Chirurgie Cardiovasculară din Spitalul Clinic SANADOR. 

La Interviurile DC Medical, reputatul chirurg ne va explica, printre altele, ce înseamnă, mai exact, „Metode moderne de tratament în chirurgia cardiacă?”, cum a luat amploare chirurgia cardiacă minim-invazivă și cum s-a diversificat ea, ce presupune acest tip de chirurgie, înlocuiește chirurgia cardiacă minim-invazivă chirurgia convențională și în ce patologii e indicată chirurgia minim invazivă și de ce. 

Vom afla și în ce patologii este indicată chirurgia hibridă (video-asistată) și de ce, dar și care sunt avantajele, dar și dezavantajele acestor tipuri moderne de intervenție chirurgicală. 

Emisiunea va fi transmisă astăzi, 1 aprilie, de la ora 17.00, simultan pe canalul de Youtube și pagina de Facebook ale DC Medical. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel