Dr Valeria Herdea: Cred că în acest moment, nu trebuie să atragi pe nimeni; fiecare om normal înţelege nevoia de a se proteja

DCMedical Team |
Data publicării:
Dr. Valeria Herdea, medic de familie
Dr. Valeria Herdea, medic de familie

Medicul Valeria Herdea, membru al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID, a declarat că până când nu vor fi vaccinați 60-70% dintre români, nu se vor scoate restricțiile.

Doctorul Valeria Herdea, membru al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID, consideră că trebuie făcută ”prevenție prin vaccinare.

”'Din punctul nostru de vedere, până când nu vom avea o acoperire vaccinală de 60-70% în populaţia întreagă, cu cel puţin două doze, nu putem discuta despre lăsarea gărzii jos. Deci, noi avem nevoie să ne spălăm pe mâini, să purtăm frumos mască, să ne-o schimbăm la o oră jumate-două, ca să fim siguri că masca este în regulă, să o aruncăm la un recipient, nu pe jos, ci undeva unde este sigur. De asemenea, trebuie să avem grijă să ne vaccinăm. Cât timp populaţia nu va fi vaccinată, vom aveam foarte mari probleme. Cei care au o problemă cu vaccinarea, ar trebui să se gândească la cei care din păcate nu respiră fără oxigen, la familii care şi-au pierdut oameni dragi, mamă, tată, frate, soră, soţ şi au lăsat copii pe drumuri. Eu întâi la asta m-aş gândi.

(...) Cred că în acest moment, nu trebuie să atragi pe nimeni. Cred că fiecare om normal înţelege nevoia de a se proteja”, a afirmat medicul Valeria Herdea, potrivit Antena 3.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel