EPIDEMIE gripă 2019: 7 decese noi într-o zi

Adisa Codruț |
Data publicării:

Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns astăzi la 79, potrivit ultimei informări a Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, din subordinea Institutului Național de Sănătate Publică.

Astăzi au mai fost confirmate, în total, șapte decese în plus față de anterioara informare a a Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile.

Ultimele șapte persoane care au murit de gripă sunt: 

- trei femei - din județele Giurgiu, Galați și Olt, cu virus gripal de tip A și vârste cuprinse între 62 și 73 de ani - și

- patru bărbați - din Teleorman, Constanța (doi) și Cluj, cu virus gripal de tip A și vârste cuprinse între 20 și 65 de ani.

Toate persoanele decedate aveau condiții medicale preexistente și nu erau vaccinate antigripal.

Citește și: Cum ucide gripa. De ce mor și oameni sănătoși

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel