EXPERIMENTUL care arată că respiri normal dacă porți mască! Fizicianul Cristian Presură, demonstrație VIDEO

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Cristian Presură. Foto: Captură Youtube
Cristian Presură. Foto: Captură Youtube

Mit făcut praf de un experiment inedit: Cristian Presură, un renumit cercetător fizician, a demonstrat că să porți nu doar o mască, ci două una peste alta, timp de 6 ore, nu îți afectează cu nimic oxigenarea sângelui. 

Mulți refuză să poarte mască pentru că, susțin ei, n-ar putea să respire prin ea. Ca să vadă dacă asta e adevărat sau nu, Cristian Presură, un renumit fizician, inventator, scriitor și cercetător român, care a inventat, împreună cu echipa sa senzorul optic din ceas ce măsoară pulsul, a făcut un experiment inedit.

Timp de 6 ore consecutive, cercetătorul a purtat două măști, una peste alta. S-a plimbat, a mers cu bicicleta, ba chiar s-a dus la sală, tot timpul având pe deget un dispozitiv care măsoară saturația de oxigen din sânge. 

Concluzia experimentului său este simplă: saturația de oxigen în sânge nu a scăzut deloc în tot acest timp! Iată demonstrația video: 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel