Fals medic stomatolog din Baia Mare, reținut de polițiști

Angela Sabău |
Data publicării:
Fals medic
Fals medic

Un fals medic stomatolog din Baia Mare a fost reținut de polițiști, în urma unei percheziții ce a avut loc azi. 

O persoană ce practica meseria de medic stomatolog fără a avea acest drept a fost reținută de către polițiști. Purtătorii de cuvânt ai Parchetului de pe lângă Judecatoria Baia Mare și Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș au informat că „din cercetările efectuate până în prezent de către polițiștii Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratul de Poliție al Județului  Maramureș într-un dosar penal  înregistrat la Parchetul de pe lângă  Judecatoria Baia Mare, având ca obiect comiterea infracțiunilor de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii, au rezultat indicii pe baza cărora se poate formula presupunerea rezonabilă că în locația din Baia Mare, strada Mihai Eminescu, nr. 53, județul  Maramureș, au fost efectuate lucrări stomatologice fără respectarea condițiilor legale de autorizare pentru persoana care a efectuat aceste lucrări și fără respectarea normelor igienico-sanitare”, se arată într-un comunicat de presă. 

„Avându-se în vedere aceste împrejurări  în care au fost realizate lucrările stomatologice și riscurile pentru sănătate, îndrumăm toate persoanele care au apelat la serviciile prestate în această locație să se prezinte la medic pentru examinare și analize medicale și totodată să sesizeze poliția”, arată mai departe IPJ Maramureș, și Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel