Gest nobil. Medici și asistenți din Baia Mare, într-o amplă acțiune de donare de sânge

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medici, asistenți și angajați ai spitalului din Baia Mare au donat sânge
Medici, asistenți și angajați ai spitalului din Baia Mare au donat sânge

Angajații Spitalului Județean din Baia Mare au donat sânge, pentru a salva vieți. Aproximativ 100 de medici, asistenți și angajați au participat la acțiunea de donare de sânge.

Aproximativ 100 de medici, aistenți medicali și personal auxiliar, angajați ai Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare au participat la o amplă acțiune de donare de sânge. Motivația care a stat la baza acestui gest a fost aceea de a oferi o șansă la viață bolnavilor care au nevoie urgentă de o transfuzie.

„Sângele este un dar ce nu poate fi înlocuit, iar de o unitate de sânge atârnă, de multe ori, viața unui pacient. Personalul medical cunoaște mai bine ca oricine cât de vital este în salvarea vieților omenești”, a declarat Mirela Șandor, director de îngrijiri.

La acțiunea de donare de sânge, care s-a desfășurat în incinta spitalului județean, sub coordonarea reprezentanților Centrului de Trasnfuzie Saguină Maramureș a participat și conducerea unității medicale.

„Pentru Spitalul Județean de Urgență, astfel de acțiuni au devenit o tradiție. Este al treilea eveniment de acest gen, organizat în unitatea noastră, în ultimii doi ani, iar numărul celor care s-au oferit, în tot acest timp, să doneze sânge se apropie de 500.

Transmitem întreaga noastră apreciere, tuturor colegilor care au ales să contribuie, și pe această cale, la salvarea unor vieți”, a precizat dr. Vasile-Ioan Pop, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel