Horoscop 30 august - 5 septembrie. Astrolog: va trebui să învăţăm să vorbim frumos cu ceilalţi, să fim diplomaţi

Adisa Codruț |
Data publicării:

Horoscop 30 august - 5 septembrie. Prima săptămână din septembrie aduce un suflu nou în modul în care interacţionăm cu ceilalţi, spune astrologul Dc News, Daniela Simulescu.

Horoscop 30 august - 5 septembrie. Astrologul Daniela Simulescu prezintă în detaliu, în horoscopul săptămânii 30 august - 5 septembrie, ce ne aşteaptă în următoarele zile.

"Când vorbim de Mercur, vorbim de comunicare şi de mental. Iar semnul Balanţei are legătură cu tot ce înseamnă relaţionare, validare, ceilalţi. Vine o perioadă în care vom fi nevoiţi să ne bazăm pe ceilalţi. Va trebui să învăţăm să vorbim frumos cu ceilalţi, să fim diplomaţi şi va trebui să spunem când lucrurile nu sunt corecte", a precizat astrologul Daniela Simulescu, potrivit ASTROSENS.

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, nativii Taur trebuie să treacă printr-o schimbare:

”Ei, săptămâna aceasta pentru voi e bună în dormitor. Marte în casa a 5-a incită spiritele acolo într-un mare fel. Este și Soarele în Marte, face opoziția la Neptun, ceea ce vă poate ajuta pe zona de fantezii, de idei, pe ce vreți voi.

În altă ordine de idei, Marte în casa a 5-a agită spiritele și în relația cu copilul, fie că e mai mic, fie că e mai mare pentru că Marte fiind în opoziție cu Neptun, s-ar putea să vă manipulați unul pe altul și copilul pe voi, și voi pe copil. Copilul vă face imediat să credeți ceva, iar voi, ca să-l convingeți să facă altceva, reușiți, aveți instrumentele necesare pentru acest lucru.

Nu vă bazați pe promisiunile prietenilor și nu pentru că vor să vă facă ceva intenționat, că voi investiți în ei și sunteți oameni buni și îi ajutați... nu, pur și simplu prietenii au alte priorități, dar nu investiți în ei! Să nu vă faceți așteptări și pentru mulți dintre voi, vă spun de undeva de la sfârșitul anului trecut și vă mai spun că în continuare aveți în casa a 10-a a carierei multe planete. 

Profitați de ele până la sfârșitul anului și profitați de faptul că acum, guvernatorul vostru Venus este în casa a 6-a și-l avem și pe Mercur acolo.

Deci dacă vreți o schimbare, dacă v-a fost frică de o schimbare sau simțiți că nu mai puteți să gestionați ceea ce se întâmplă în viața voastră momentan, începeți să întrebați, să intrați pe o rețea de angajare, pe un site, faceți ceva! Nu mai așteptați să se întâmple, că nu există miracole cum credem noi", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS și ASTROSENS, nativilor și celor cu ascendentul în Taur, arată DC News.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel