Horoscop 9 iulie 2021: iubirea plutește în aer pentru o zodie. O alta se teme că va rămâne singură

DCMedical Team |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Horoscop 9 iulie 2021. Iubirea plutește în aer pentr o zodie. O alta se teme că va rămâne singură.

Horoscop 9 iulie 2021, prezentat de Antena 3:

Berbec

Se întâmplă destul de des să cumpăraţi impulsiv. Sunt lucruri care vă plac la nebunie pe moment, apoi ajung aruncate într-un colţ şi nu mai folosesc nimănui. Este cazul să vă stăpâniţi, să vă gândiţi mai bine pe ce puteţi arunca banii şi pe ce nu.

Taur

Sunteţi în ton cu atmosfera şi extrem de dependenţi de starea celor din jurul vostru. Cel puţin astăzi veţi copia starea primilor oameni pe care îi vedeţi atunci când vă treziţi. Totuşi, dacă starea lor nu este una foarte pozitivă, încercaţi voi să îi schimbaţi ca să vă faceţi vouă un bine.

Gemeni

Astăzi veţi fi un pic temători şi anxioşi de frica că aţi putea rămâne singuri. Chiar şi dacă sunteţi deja într-o relaţie, aveţi o astfel de temere în adâncul sufletului vostru. Staţi liniştiţi, nu este cazul să vă puneţi o astfel de întrebare, ci este musai să vă focusaţi pe prezent şi pe ce puteţi face ca să schimbaţi ceva rău în bine.

Rac

Este destul de greu să credeți în lucruri pe care nu le puteți vedeți. Sunteți într-o periadă în care încercați să înțelegeți misterele credinței. În perioada următoare, veți simți un impuls care să vă ajute să înțelegeți ceea ce vă doriți cu adevărat.

Leu

Iubirea este în aer pentru nativul zodiei Leu. Astăzi, veți avea parte de o întâlnire amoroasă. Sunteți gata să trăiți din plin stări emoționale minunate. Lăsați deoparte îndoielile și nesiguranța. Distrați-vă și simțiți-vă bine!

Fecioară

Astrele vă încurajează să vă dezvoltați abilitățile de vizionar. Aveți capacitatea de a anticipa schimbările care se pot produce în timp. Lăsați aceste sentimente să vă domine și folosiți-le pentru a anticipa ceea ce se va întâmpla mâine.

Balanță

Astăzi, Balanțele trebuie să pună mâna la treabă! În acest moment, nu puteți depinde doar de creativitate, spontaneitate sau imaginație, calități pe care le-ați dobândit în mod natural. Pentru a vă atinge obiectivele, aveți nevoie în viața dvs. de pragmatism și puțină autodisciplină. A venit momentul să vă încredeți și în alte abilități, nu doar în intuiție.

Scorpion

Scorpionul simte că nu este chiar ușor să conviețuiască cu alte persoane. Aveți tendința să nu suportați compania persoanelor care nu se ridică la nivelul așteptărilor dvs. Astăzi, nu afaceți compromisuri și riscați să provocați conflicte. Încercați să vă schimbați pentru binele dvs.

Săgetător

Nativul zodiei Săgetător se simte dezamăgit. Ați fost deosebit de răbdător și tolerant, iar ziua de astăzi vă aduce curajul să dați cărțile pe față. Nu vă fie teamă să faceți asta doar pentru a-i proteja pe cei pe care îi iubiți.

Capricorn

Dacă nativii din Capricorn s-au neglijat în ultima vreme, a venit momentul să se îngrijească mai mult de ei înșiși. Acest demers vă va face să vă simțiți mai fericiți și mai pregătiți să înfruntați viața. E posibil să ezitați dacă să încercați sau nu remedii alternative de care ați auzit, dar această dilemă nu este importantă. Fiți fericiți că ați decis, în sfârșit, să îmbrățișați un stil de viață mai sănătos.

Vărsător

Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să ia măsuri în vederea recâștigării încrederii într-un viitor cu zile mai bune. Asta, mai ales dacă la mijloc este vorba de viața personală. Un răspuns ar putea veni examinând calitatea relațiilor apropiate. Cine știe? Dragostea v-ar putea reda pofta de viață!

Pești

Realitatea vă prinde din urmă dacă aveți tendința să persistați prea mult în visare. Astrele spun că este momentul ca Peștii să treacă imediat la fapte. Anumite obiective financiare sau provesionale ar putea fi amânate. E nevoie să găsiți o cale de a face lucrurile să meargă din nou într-o direcție mai concretă și mai sigură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel