Ileana Badiu, 8 sarcini PIERDUTE. Minunea s-a întâmplat, după ce nu i s-a dat nicio șansă: Mi-au spus că e imposibil

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Ileana Badiu - Foto: Instagram Ileana Badiu
Ileana Badiu - Foto: Instagram Ileana Badiu

Ileana Badiu a făcut declarații despre cele mai grele momente din viața ei, dar și despre minunea pe care a primit-o.

Actrița Ileana Badiu a dezvăluit recent că a pierdut 8 sarcini până să devină mamă și că Sasha, fiul ei, a venit pe lume printr-o minune, pentru că medicii nu-i mai dădeau nicio șansă de a aduce un copil pe lume, iar singura soluție la care s-au gândit a fost adopția.

Deși medicii specialiști la care a apelat i-au spus că nu va mai putea avea copii, inclusiv medicii din Germania, care i-au dat răspunsuri negative, dar și după o o mulțime de încercări fără succes, Ileana Badiu a primit cea mai mare minune, a devenit mamă. 

Fiul ei, Sasha, va împlini curând 13 ani, iar actrița spune că nu și-a pierdut niciodată speranța că va deveni mamă cândva.

"Am pierdut multe sarcini, opt mai exact. Am fost într-un bruiaj hormonal, dar nimic din aceste lucruri nu m-au doborât.

Sasha a fost o minune, care s-a întâmplat și s-a întâmplat într-un mod foarte mistic, aș zice. Înainte să mă căsătoresc cu Cătălin, am fost în Germania, la o mare clinică specializată pe infertilitate, unde mi s-a făcut o investigație și mi s-a dat verdictul că este imposibil. Trebuia să mă obișnuiesc cu ideea că nu pot avea un copil și să mă orientez pe ce aș putea să fac, și anume să înfiez", a dezvăluit Ileana Badiu, la "Vorbește lumea".

Căldura extremă, risc pentru femeile însărcinate. Semnele nașterii premature. Cum afectează temperaturile ridicate

Ileana Badiu și soțul ei, relație la distanță timp de 11 ani

 

Ileana Badiu și Cătălin Badiu s-au cunoscut în urmă 17 ani, pe vremea când erau încă la liceu și au avut o relație la distanță mai bine de 11 ani. Cu toate acestea, cei doi au reușit să găsească un echilibru și să rămână tot împreună.

"La noi a funcționat relația la distanță pentru că avem o chimie extraordinară și comunicăm foarte bine! O relație la distanță te ajută să te cunoști mult mai bine. Cumva, dorul acesta provocat de distanță stimulează o relație. 

Au existat și momente când am vrut să mă despart, dar căsătorindu-mă mi-am dat seama că aveam cum să-l constrâng, cumva, să ne vedem mai des. Mi-am dat seama că fiecare are dreptul la o bună dezvoltare profesională, el fiind medic primar de chirurgie cardiovasculară.

Am învăţat să construiesc împreună cu soţul meu şi ne bucuram zilnic de rezultate, fie că se aplică la un dulap nou pentru pantofi, lego-ul copilului sau chiar pentru noi înşine. Ne iubim, ne facem surprize, sunt importante micile gesturi chiar şi pragmatice. Primesc flori cel puţin o dată pe lună. Ne respectam profesiile şi înţeleg ce înseamnă să le faci chiar daca asta implică nopţi pe care nu le petrecem împreună", a mai spus ea.

Tudor Chirilă, despre avort: O parte oribilă a societății noastre. Ce facem cu fetele minore care rămân însărcinate, cu cei abuzați?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel