Intoxicație cu fum. Care este starea fetelor internate în urma unui incendiu din Bistrița

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Intrarea în Spitalul Județean Bistrița  FOTO: Facebook Spitalul Județean Bistrița
Intrarea în Spitalul Județean Bistrița FOTO: Facebook Spitalul Județean Bistrița

Cele patru fete intoxicate cu fum în urma unui incendiu produs în Bistriţa vor rămâne internate în spital până joi.

Intoxicație cu fum. Cele patru fete intoxicate cu fum în urma incendiului produs, în noaptea de marţi spre miercuri, la o casă de tip familial din municipiul Bistriţa, vor rămâne internate în spital până joi, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă, Camelia Strungari, potrivit Agerpres.

Fetele de 13, 15 şi 16 ani au fost internate la secţia Pediatrie, cu diagnostic de intoxicaţie acută cu monoxid de carbon. În cazul celei mai mici dintre ele, la acest diagnostic s-a adăugat şi cel de aritmie respiratorie. Fata de 19 ani, fiind majoră, a fost internată la secţia Pneumologie, de asemenea cu intoxicaţie acută cu monoxid de carbon. Toate cele patru paciente sunt în stare stabilă, sub observaţie şi tratament, iar starea lor de sănătate este favorabilă, astfel că ar putea fi externate în cursul zilei de joi.

Pompierii au stabilit că incendiul de la casa de tip familial, în care au fost distruse obiecte de mobilier dintr-o cameră, a fost rezultatul unei acţiuni intenţionate. Poliţiştii audiază un tânăr de 17 ani, bănuit de comiterea faptei, despre care cei de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud spun că este cunoscut cu tulburări de comportament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel