Intoxicație cu fum într-un bloc din Galați: 18 persoane afectate, printre care și un bebeluș

Adisa Codruț |
Data publicării:
Foc    FOTO: Pixabay
Foc FOTO: Pixabay

18 oameni dintr-un bloc din Galați au fost intoxicați cu fum sâmbătă seara. Printre aceștia 4 minori. Un copil de 6 luni a ajuns la spital.

Intoxicație, fum, Galați. Un număr de 18 persoane, dintre care patru minori, au fost evacuate, iar un copil de şapte luni, intoxicat cu fum, a ajuns la spital, în urma unui incendiu izbucnit, sâmbătă seara, la o garsonieră dintr-un bloc din municipiul Galaţi, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, Detaşamentul de Pompieri Galaţi a fost solicitat pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o garsonieră dintr-un bloc de pe strada Laminoriştilor. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD, incendiul manifestându-se cu violenţă la o singură locuinţă de la etajul doi. Pompierii au salvat un copil de şapte luni intoxicat cu fum, acesta fiind preluat de echipajul SMURD în vederea transportării de urgenţă la Spitalul de Copii Galaţi.

Conform ISU Galaţi, locatarii au fost evacuaţi din cauza fumului dens. Focul a fost lichidat, dar oamenii nu se pot întoarce încă în locuinţe. Garsoniera de la care a pornit incendiul a fost distrusă complet, iar casa scării la etajul doi, instalaţia electrică şi o conductă de apă au fost degradate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel