Ioana Ginghină a pierdut o sarcină: Avea malformații și a trebuit să renunț

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Ioana Ginghina - Foto: Instagram Ioana Ginghina
Ioana Ginghina - Foto: Instagram Ioana Ginghina

Ioana Ginghină a făcut primele declarații despre sarcina pe care a pierdut-o, dar și despre planul de a deveni mamă din nou.

La 44 de ani, Ioana Ginghină vrea să fie din nou mamă, dar cu o condiție: nu la 45. Actrița și-a dat termen și a spus că dacă până în septembrie, când împlinește 45 de ani, nu rămâne însărcinată, nu-și mai dorește încă un copil pentru că, potrivit ei, "bătrânețea vine cu diverse probleme".

"Dacă nu vine până în septembrie, nu-mi mai doresc. Consider ca am atins o vârstă la care e greu să mai ajungi să fii mamă până la capăt. Oricât ai încerca să arăți bine, bătrânețea vine cu diverse probleme. N-aș mai putea fiu după 50 de ani o mamă cum am fost cu Ruxi, eu sunt o mamă foarte activă, facem activițăți împreună. M-aș dori și pentru celălalt să fiu la fel', a declarat Ioana Ginghină, recent.

De asemenea, medicii o susțin pe actriță în planul pe care-l are, mai ales să analizele au ieșit bine.

"Am fost la controlul de rutină pe care-l fac în fiecare an și am întrebat, printre altele, dacă se apropie vreo premenopauză sau vreo menopauză, pentru că eu încă mai vreau să fac copil. Mi s-a spus că sunt clinic extrem de sănătoasă și că ar putea să vină și o sarcină. Adică nu e nicio premenopauză la mijloc. Eu întotdeauna mi-am dorit și al doilea copil, dar n-a fost să fie",  a mai spus actrița.

Din căsătoria cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină are o fiică, pe Ruxandra, care împlinește anul acesta vârsta de 15 ani și care le calcă pe urme celor doi părinți ai săi. 

Eugenia Șerban, după lupta cu două cancere: Mă duceam la chimio fardată, mulată toată. Acolo erau 10 persoane pe care se vedea sfârșitul. Eram cea mai TÂNĂRĂ

Ioana Ginghină, despre copilul pe care l-a pierdut

 

Cu toate că este fericită și are planuri mari de viitor, Ioana Ginghină a trecut și prin momente mai puțin plăcute, atunci când a pierdut o sarcină din cauza unor malformații grave pe care le avea fătul.

Invitată în podcastul lui Lucian Viziru de pe Youtube, actrița a făcut dezvăluiri dure și despre acel moment care a marcat-o. 

"Cea mai nefericită am fost când eram la "Acasă" (n.r. post TV) și am pierdut o sarcină. Prima sarcină! Nu a fost că doar am pierdut-o și atât, a fost o sarcină cu malformații, a fost o poveste foarte tristă. Sarcina era destul de avansată. Avem 5 luni. Și, la o morfologie fetală, la o ecografie, am descoperit că fătul avea malformații și a trebuit să renunț. Nu a fost cea mai ușoară decizie pentru noi. Nici pentru mine, și nici pentru Alexandru, la momentul respectiv. A fost cea mai urâtă săptămână din viața mea!", a declarat Ioana Ginghină.

"Am trecut printr-o serie lungă de suferinţe"

 

"La 20 de ani, credeam că ştiu exact cum stau lucrurile şi de ce am nevoie, dar nu a fost aşa. Am trecut printr-o serie lungă de suferinţe şi frustrări, dar nu a fost în zadar. La 30 de ani, îmi întemeiam o familie. Am devenit mamă şi soţie, am început un alt drum.

A fost o vârstă magică pentru mine. Acum, la 40, simt că am crescut, că m-am maturizat şi că mă apropii de femeia în care vreau să mă transform", a mai spus actrița.

Tehnica ce omoară cancerul pulmonar: Se necrozează. În șase luni nu se mai vede deloc. Pe vremuri, chirurgia clasică înlocuia întregul plămân

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel