Klaus Iohannis, avertisment: lucrurile nu vor reveni la normal într-o lună

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Președintele Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro
Președintele Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a avertizat că lucrurile nu vor reveni al normal prea curând, dar că se opune unui nou lockdown.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a pronunţat împotriva unei măsuri de izolare totală a populației în locuințe și oprirea activităilor economice. El a avertizat, totuși, că lucrurile nu vor reveni la normal prea curând
„În acest moment nu vorbim, la nivelul conducerii statului, de un aşa numit lockdown - închiderea tuturor activităţilor, ci căutăm soluţii de îngrădire a răspândirii virusului şi de continuare a activităţilor esenţiale. Oricât de îngrijoraţi am fi - şi eu sunt foarte îngrijorat - este nevoie de a găsi o modalitate de a continua, chiar dacă avem pandemia. În acestă abordare trebuie să încadrăm şi continuarea democraţiei în România. Fără alegeri nu există democraţie. Avem pandemie, dar se termnină mandatul Parlamentului şi trebuie să alegem un altul, dar în condiţii foarte speciale (...) Însă trebuie să creştem locurile la spitalele ce pot primi bolnavi de COVID. Trebuie să facem aceste lucruri în acelaşi timp, pentru că a închide ţara nu e soluţie. O închidem două săptămâni şi apoi ce facem? Trebuie găsit just echilibru care să ne permită să ne continuăm viaţa în condiţii de pandemie. Nu vom reveni la normalitate într-o lună sau două”, a estimat Klaus Iohannis, citat de Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel