Ceaiul verde, efect asupra cancerului hepatic. Descoperiri cheie dintr-un studiu medical de la Universitatea Hiroshima
Ceaiul care șterge riscul de cancer hepatic. Curăță ficatul.
Motivele pentru care ar trebui să începi să bei ceai Rooibos în fiecare zi.
Ceaiul Rooibos este o băutură delicioasă și sănătoasă, originară din Africa de Sud. Făcut din frunzele și tulpinile plantei Aspalathus linearis, cunoscută sub numele de rooibos, acest ceai are câteva beneficii importante pentru sănătate.
Ceaiul Rooibos este o alegere excelentă pentru cei care caută o alternativă sănătoasă la ceaiurile tradiționale.
Cu beneficiile sale pentru sănătate, lipsa de cofeină și aromele variate, acest ceai poate fi savurat în orice moment al zilei.
În primul rând, ceaiul de Rooibos nu are cofeină.
Ceaiul de Rooibos este o alegere excelentă pentru cei care doresc să evite cofeina. Este o băutură naturală, fără cofeină, ceea ce îl face ideal pentru a fi consumat în timpul serii sau pentru persoanele care sunt sensibile la cofeină.
Ceaiul de Rooibos este bogat în antioxidanți, pentru că Roiboosul conține o cantitate semnificativă de antioxidanți, cum ar fi polifenolii, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a inflamației.
Consumul regulat de ceai Rooibos poate avea numeroase beneficii pentru sănătate. De exemplu, unele studii au sugerat că poate ajuta la menținerea sănătății inimii, poate sprijini sistemul imunitar și poate contribui la menținerea sănătății pielii.
Mai mult, nu are calorii și este bogat în minerale. Rooibosul este o sursă excelentă de minerale precum fierul, calciul, potasiul, cuprul, magneziul și zincul.
Ceaiul Rooibos este disponibil într-o varietate de arome, de la natural, la arome intense de fructe sau plante și poate fi consumat atât cald, cât și rece și poate fi îndulcit cu miere sau îndulcitori naturali.
Un alt beneficiu al ceaiului Rooibos este capacitatea sa de a avea proprietăți antiinflamatoare, ceea ce îl face o opțiune bună pentru cei care suferă de afecțiuni inflamatoare, cum ar fi artrita.
De ce să bei ceai Rooibos pe stomacul gol?
- Ajută la hidratare
- Promovează absorbția nutrienților, pregătește tractul digestiv pentru absorbția nutrienților din alimentele consumate ulterior
- Sprijină digestia și elimină disconfortul gastric și previne arsurile la stomac
- Te relaxează și reduce nivelul de stres
Este important de menționat că efectele pot varia de la o persoană la alta, iar unele persoane pot să nu observe nicio diferență între consumul de ceai Rooibos pe stomacul gol sau plin.
Ceaiul care șterge riscul de cancer hepatic. Curăță ficatul.
Care sunt cele mai bune ceaiuri pentru femeile de peste 40 de ani. Iată cum să-ți echilibrezi hormonii în mod natural.
Acest aliment banal reglează glicemia și tensiunea arterială. Reduce și riscul de cancer.
Acest aliment pe care îl mănânci dimineața, te ajută să ai un somn odihnitor. Are efect calmant.
Cum transformi ceaiul obișnuit în medicament pentru răceală. Iată câteva trucuri simple cu efecte uimitoare.
Oferind soluții naturale pentru stres și oboseală, acest remediu străvechi ne ajută să redescoperim armonia dintre corp și minte.
Un nou studiu evidențiază legătura dintre consumul de cafea și sănătatea microbiomului intestinal, deschizând noi perspective asupra beneficiilor acestei băuturi.
Un singur aliment care îți reglează tensiunea – și nu, nu e usturoiul!
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.
Sucul răcoritor care accelerează arderea grăsimilor. Reduce glicemia, curăță intestinul și sprijină metabolismul.
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
Peștele care conține o cantitate importantă de Omega-3. Susține sănătatea oaselor și a inimii.
Frunzele de portocale nu sunt doar un adaos parfumat pentru ceaiuri, ci ascund beneficii remarcabile pentru sănătate.