Legumele crucifere, arma secretă împotriva hipertensiunii
Acestă legumă scade hipertensiunea arterială și previne degradarea creierului.
Nelipsit de la mesele și petrecerile de Revelion, cum probabil a fost și acum, când abia ce am trecut în 2019, alcoolul este, totuși, o bombă calorică - o băutură poate însemna până la...
Există și alte moduri în care băutura poate să vă submineze eforturile de a avea o alimentație sănătoasă. Caloriile din fiecare gram de alcool nu au nicio valoare nutritivă, deci bând, vă lipsiți de vitaminele și mineralele pe care le obțineți din caloriile alimentare mult mai sănătoase.
Mai mult, consumul de alcool poate afecta metabolismul și poate face organismul să depoziteze grăsimile, împiedicând dezvoltarea musculară, arată ghidurile Consiliului American privind Exerciții Fizice.
În ciuda efectului inițial de a te simți bine, alcoolul este de fapt un depresant, afectând negativ funcția creierului, echilibrul și coordonarea ochilor și mâinilor. Vă poate face să vă simțiți leneși în timp ce vă crește apetitul, determinându-vă să consumați sute de calorii nedorite, adesea nesănătoase, din „alimentele de la bar".
Dar veștile nu sunt toate rele. Ca și în cazul celei mai mari părți a consumului, dacă se reduce consuul la moderație - adică maxim o băutură pe zi pentru femei și două pentru bărbați – efectul nu va fi atât de nociv.
- Învățați dimensiunile băuturii standard, astfel încât să puteți contabiliza numărul corect de calorii.
- Nu beți niciodată pe stomacul gol - mâncarea ajută la încetinirea efectelor alcoolului.
- Luați o pauză de apă între băuturile alcoolice pentru a face băutura să dureze mai mult fără să apară efectele nocive ale alcoolului, care deshidratează.
- Evitați sau măcar linitați la una băuturile alcoolile dulci, amestecurile cu sucuri dulci, precum cockteilurile.
- Nu le beți cu paie. Vă veți înșela că beți mai puțin când de fapt veți bea mai mult!
- Stabiliți obiectivele zilnice și săptămânale pentru consum și notați băuturi șa fel cum faceți și cu mesele, într-un jurnal de produse alimentare.
Acestă legumă scade hipertensiunea arterială și previne degradarea creierului.
Deși este cunoscută pentru proprietățile sale nutritive și durabilitatea sa impresionantă, mierea nu este imună la deteriorare.
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
De ce are nevoie corpul nostru de zahăr: mai mult decât un gust dulce. Cum să consumi zahăr în mod sănătos.
Ai dureri de stomac și senzație de arsură? Nu mai ignora semnalele. Ce alimente îți pot salva stomacul și pe care trebuie să le eviți.
Aceaste alimente reduc inflamația în două săptămâni, spun medicii.
După 50, corpul tău are nevoie de altceva – află ce alimente te ajută să eviți durerile și accidentările! Cum îți poate proteja dieta mușchii și oasele!