Grătarul perfect pentru siluetă: ce alimente pune la copt Dr Mihaela Bilic
Grătarul perfect pentru siluetă nu e compus exclusiv din carne, atrage atenția cunoscutul medic nutriționist Mihaela Bilic. Iată cu ce face ea grătar:
„Ceea ce unește toți românii când vine vorba de mâncare este reacția pe care o avem la pronunțarea cuvintelor „grătar” și „salată de vinete”. Iar când salata de vinete este făcută din vinete coapte la grătar, lucrurile devin și mai irezistibile!”, notează, pe contul ei de Instagram, cunoscutul medic nutriționist Mihaela Bilic.
Iată ce pune ea personal pe grătar:
„Grătarul asortat din imagini este doar o etapă din șirul lung de preparate cu care m-am delectat în aceste zile. După vinete, ardei capia, porumb și pește, au urmat micii și friptura! Singurul meu regret e că nu pot să vă împărtășesc gustul și mirosul... Dar cine simte românește, nu are nevoie de alte dovezi! P. S. La masă am fost mai mulți de 10 și asta a fost mâncarea pentru o zi întreagă, ca să nu mai certați că am făcut-o lată!”, a scris, glumeață, nutriționista.
-
Banane sau kiwi: care are mai mult potasiu?12.11.2025, 22:42
-
-
8 alimente care conțin mai multe fibre decât o pară12.11.2025, 19:36
-
-
Legătura ascunsă dintre intestin și anxietate. Dieta care îți calmează creierul
Cea mai bună oră să bei cafea pentru a proteja inima. O ceașcă la momentul potrivit aduce beneficii majore
Tot ce trebuie să știi despre semințele de chia. 5 beneficii dacă le consumi zilnic
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.
Apa detoxifiantă după sărbători. Curăță ficatul și topește grăsimea. Multe femei adoră această rețetă
Ce se întâmplă dacă NU mănânci fast food 7 zile. Efectele sunt bruște și reale
Antioxidanții explicați în termeni simpli. De ce sunt esențiali în lupta împotriva radicalilor liberi
Cel mai subestimat aliment pentru siluetă. Îl ai deja în bucătărie!
Ai încercat totul ca să slăbești și tot nu funcționează? Nutriționiștii spun că acest aliment banal din bucătărie e cheia!
Omega-3, nutrientul minune pentru sănătate. E forță pentru creier și inimă
Dieta vegetariană: risc mai scăzut de diabet și cancer. Ce trebuie să știi înainte să renunți la carne
Ceasul spune că ai făcut 10.000 de pași? Nu e chiar așa! 5 lucruri pe care NU le-ai știut despre smartwatch-ul tău
3 motive să nu mănânci mult seara. De ce mâncatul târziu poate fi dăunător
Adevărul șocant despre dietele antiinflamatorii. Ce funcționează cu adevărat
Bea apă caldă dimineața și vezi ce se întâmplă. 3 efecte imediate la care nu te așteptai
Ora la care mănânci, impact asupra kilogramelor
Băuturile îndulcite: o cauză majoră a bolilor cronice. Impact global asupra sănătății publice
Fructele care ard grăsimea la menopauză și reduc pofta de dulce
Sucurile verzi: detox real sau doar marketing?
Ce băuturi trebuie să eviți pe caniculă. Uite cu ce le înlocuiești. Adevărul despre apă
Mâncatul la momentul potrivit, mai important decât somnul pentru sănătatea inimii
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
