
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus rețeta unui leac sub formă de băutură, pe bază de mei, secară și hrișcă care schimbă metabolismul și este indicat celor care au afecțiuni la glanda tiroidă, dar nu...
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat la „Adevăruri Ascunse”, la Antena 3, un leac simplu, dar extrem de eficient pentru anumite afecțiuni de metabolism, tiroidă și nu numai. Practic, le bagi în blender și adaugi apă.
„Este o băutură foarte interesantă din mei, secară și hrișcă. Noi știm că secara și hrișca sunt cele mai bogate în complexul de B-uri, inclusiv B9, acidul folic, fier organic. Toate astea sunt organice, ele fermentează într-un fel și se bea ca un shake.
Această băutură schimbă metabolismul organismului, ajută la recondiționarea celulelor. Regenerare, recondiționare. Noi hrișca știm la ce e foarte bună, pentru că hrișca este foarte foarte bogată în tot ce înseamnă vitamine și minerale. Are fier, are magneziu. La ruși, hrișca se socotea mâncarea sportivilor. Se poate mânca și de către copii.
Este rețeta pentru nodulii tiroidieni, are proprietăți foarte bune pentru glanda tiroidă, pentru hormoni. E nemaipomenită (...) Chestia este că schimbă tot ceea ce înseamnă celula umană", a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.
-
Căldura și tulburările afective, subiectul săptămânii la DrPsy11.07.2025, 23:51
-
Dieta care reduce riscul de Alzheimer, indiferent de vârstă11.07.2025, 14:07
-
-
Europa, în alertă maximă. Pregătiri pentru următoarea pandemie10.07.2025, 13:52
-
-
-
De ce a murit Mihai Leu. Mesajul transmis de prof. dr. Irinel Popescu02.07.2025, 13:56
-
-
-