Lidia Fecioru: Leac din mei, secară și hrișcă pentru metabolism și afecțiuni de tiroidă

smoothie-shake-foto-pixabay_65401000 Shake pentru metabolism și tiroidă. Foto: Pixabay

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus rețeta unui leac sub formă de băutură, pe bază de mei, secară și hrișcă care schimbă metabolismul și este indicat celor care au afecțiuni la glanda tiroidă, dar nu...

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat la „Adevăruri Ascunse”, la Antena 3, un leac simplu, dar extrem de eficient pentru anumite afecțiuni de metabolism, tiroidă și nu numai. Practic, le bagi în blender și adaugi apă.

„Este o băutură foarte interesantă din mei, secară și hrișcă. Noi știm că secara și hrișca sunt cele mai bogate în complexul de B-uri, inclusiv B9, acidul folic, fier organic. Toate astea sunt organice, ele fermentează într-un fel și se bea ca un shake. 

Această băutură schimbă metabolismul organismului, ajută la recondiționarea celulelor. Regenerare, recondiționare. Noi hrișca știm la ce e foarte bună, pentru că hrișca este foarte foarte bogată în tot ce înseamnă vitamine și minerale. Are fier, are magneziu. La ruși, hrișca se socotea mâncarea sportivilor. Se poate mânca și de către copii. 

Este rețeta pentru nodulii tiroidieni, are proprietăți foarte bune pentru glanda tiroidă, pentru hormoni. E nemaipomenită (...) Chestia este că schimbă tot ceea ce înseamnă celula umană", a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Google News icon  Urmărește-ne și pe Google News - abonează‑te!

Articole similare
300x250
300x250