Cum trebuie, de fapt, să alegi culoarea ojei. Detaliul de care să ții cont pentru avea o manichiură perfectă
Cum trebuie, de fapt, să alegi culoarea ojei. Detaliul de care să ții cont pentru avea o manichiură perfectă. Cum influențează tonul pielii.
Unele alimente pot fi depozitate pentru o perioadă destul de lungă de timp.
Iată câteva alimente care rezistă ani întregi în cămara casei tale:
Orez - rezistă mai mult de 30 de ani, dar trebuie păstrat în recipiente pe unde nu intră deloc aer, la circa 5 grade Celsius. În schimb, orezul brun nu rezistă mai mult de 6 luni.
Miere – cel mai vechi borcan de miere are 5.500 de ani; este alimentul care chiar rezistă pentru totdeauna si ajunge pe lista acelor alimente care nu expiră.
Sare de Himalaya – utilizată secole la rând pentru conservarea alimentelor deoarece îndepărtează umezeala; sarea din comerț – rezistă circa 5 ani, scrie cumsa.ro.
Cum trebuie, de fapt, să alegi culoarea ojei. Detaliul de care să ții cont pentru avea o manichiură perfectă. Cum influențează tonul pielii.
De ce ai senzația că te strânge pielea după ce ai stat în piscină sau în mare.
Dermatologii avertizează! Adevărul despre apa micelară. Trebuie clătită sau nu? Cum îți distrugi pielea fără să-ți dai seama.
De ce uscarea hainelor în interior vă poate pune sănătatea în pericol. Lucrul care reduce riscul de formare a mucegaiului.
Părul gras este una dintre cele mai comune probleme ale scalpului, afectând persoane de toate vârstele.
Ce trebuie să știi dacă te dai cu parfum. Lucrul grav care se poate întâmpla.
Acestea sunt cele cinci motive pentru care nu ar trebui să te mai epilezi.
Cum alegi culoarea ojei care să îți facă mâinile să arate mai tinere. Culoarea care nu te avantajează deloc.
Vrei să trăiești cu 10 ani mai mult? Iată secretul pe care puțini îl cunosc!