Mâncatul la momentul potrivit, mai important decât somnul pentru sănătatea inimii
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
De ce este atât de important să ne începem ziua cu o porție de fulgi cu ovăz.
Nutriționistul și life coach-ul Cori Grămescu dezvăluie beneficiile uimitoare ale unui consum regulat de fulgi de ovăz, la micul dejun.
"Fulgii de ovăz ar trebui să fie printre opţiunile voastre de mic dejun. Sunt o sursă excelentă de fibre, minerale şi glucide care se eliberează şi se absorb treptat în organism, astfel oferă energie constantă în prima parte a zilei.
Ovăzul are proprietatea demonstrată de a reduce colesterolul şi riscul de boală cardiovasculară. În plus, consumând regulat cereale integrale, organismul nostru reuşeşte să menţină nivelul zahărului din sânge la un nivel constant. În acest fel ținem sub control nu doar pofta de mâncare, ci şi pe cea de dulce.
Totodată, ne fereşte de pericolul bolilor metabolice. Fibrele conţinute în cerealele integrale ajută foarte mult şi la îmbunătăţirea sănătăţii digestive, având proprietatea de a regla tranzitul digestiv. În plus, oferă multă diversitate alimentației prin textură, mod de preparare și combinații de gust.", a scris Cori Grămescu pe Facebook
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Află de ce nu este recomandat să ții paharul de vin de cupă.
De ce nu ar trebui să speli hainele la 40 de grade.
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
Adevărul șocant despre riscurile mortale din baie și de ce nu ar trebui niciodată să iei telefonul cu tine!