
De ce este atât de important să ne începem ziua cu o porție de fulgi cu ovăz.
Nutriționistul și life coach-ul Cori Grămescu dezvăluie beneficiile uimitoare ale unui consum regulat de fulgi de ovăz, la micul dejun.
"Fulgii de ovăz ar trebui să fie printre opţiunile voastre de mic dejun. Sunt o sursă excelentă de fibre, minerale şi glucide care se eliberează şi se absorb treptat în organism, astfel oferă energie constantă în prima parte a zilei.
Ovăzul are proprietatea demonstrată de a reduce colesterolul şi riscul de boală cardiovasculară. În plus, consumând regulat cereale integrale, organismul nostru reuşeşte să menţină nivelul zahărului din sânge la un nivel constant. În acest fel ținem sub control nu doar pofta de mâncare, ci şi pe cea de dulce.
Totodată, ne fereşte de pericolul bolilor metabolice. Fibrele conţinute în cerealele integrale ajută foarte mult şi la îmbunătăţirea sănătăţii digestive, având proprietatea de a regla tranzitul digestiv. În plus, oferă multă diversitate alimentației prin textură, mod de preparare și combinații de gust.", a scris Cori Grămescu pe Facebook
-
Tratamentul pacienților cu Parkinson, adaptat14.07.2025, 20:48
-
Fructul care ascunde beneficii uimitoare pentru inimă și sănătate14.07.2025, 19:19
-
Tratamentul care reduce semnificativ hipertensiunea14.07.2025, 18:00
-
EXCLUSIV ThetaHealing, o punte între subconștient și vindecarea fizică14.07.2025, 16:54
-
Știrile zilei în Sănătate și Farma. Schimbări majore în sănătate14.07.2025, 16:41
-
-
De ce a murit Mihai Leu. Mesajul transmis de prof. dr. Irinel Popescu02.07.2025, 13:56
-
-
-