
Cu zahăr, lapte sau neagră, cafeaua este un ritual aproape nelipsit din rutina zilnică a multora dintre noi.
Mirosul cafelei preferate este, de multe ori, primul lucru cu care mulți dintre noi își încep ziua. Pentru o cafea cât mai aproape de perfecțiune, care dă tonul la începutul zilei, revista americană Good Housekeeping recomandă să adăugați o coajă de ou în cafea atunci când o puneți în filtru ca să ia din amărăciunea licorii.
Carbonatul de calciu din coji - explică aceștia pe mentalfloss.com - , care este un material alcalin, ajută la neutralizarea acidului din cafea.
În plus, cojile de ouă sunt o binecuvântare pentru plantele din grădină deoarece le hrănește, dar și ține departe de ele diverși dăunători.
Noutăți
-
Căldura și tulburările afective, subiectul săptămânii la DrPsy11.07.2025, 23:51
-
Dieta care reduce riscul de Alzheimer, indiferent de vârstă11.07.2025, 14:07
-
-
Europa, în alertă maximă. Pregătiri pentru următoarea pandemie10.07.2025, 13:52
-
Cele mai citite
-
-
De ce a murit Mihai Leu. Mesajul transmis de prof. dr. Irinel Popescu02.07.2025, 13:56
-
-
-
Articole similare
300x250
De ce nu trebuie să ții niciodată paharul de vin de cupă
29.03.2025, 21:11
Acest ingredient desfundă canalizarea instant. Nu este bicarbonatul
06.02.2025, 19:40
De ce să îți pui ghimbir în cafea. 5 beneficii neștiute pentru sănătate
03.04.2025, 19:11
300x250
Insomnia de vară. De ce nu putem dormi bine vara. Uite ce poți face
23.06.2025, 22:22
Ce se întâmplă dacă lași vasele nespălate în chiuvetă mai mult de 2 ore
06.12.2024, 15:26