Loredana Groza, "nu am operații estetice", afectată de menopauză și criza vârstei. Medici: Bătrânețea se declanșează. Are o textură a pielii ce nu se obține niciodată la estetician

Giorgiana Croitoru, Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Loredana Groza - Foto: Instagram Loredana Groza, Agerpres, Antena 1
Loredana Groza - Foto: Instagram Loredana Groza, Agerpres, Antena 1

Loredana Groza a fost dată de gol despre operațiile estetice. Care este adevărul din spatele transformării sale și de ce se afișează provocator, de ce se comportă ca la 20 de ani și cât mai durează această criză.

La 52 de ani, Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar în ultimii ani a fost des criticată și acuzată că ar fi apelat la operațiile estetice, însă de-a lungul timpului, a negat aceste informații.

Am vorbit cu doi psihologi pentru a ne explica de ce femeile de peste 45 de ani, în special vedetele, se transformă și devin extravagante și provocatoare.

Am luat-o ca exemplu clar pe Loredana Groza, vedeta care a fost și este în continuare aspru criticată de public pentru schimbarea sa, pentru modul său de a se afișa în ultimii ani.

Într-un interviu, vedeta a vorbit din nou despre operațiile estetice și le-a dat peste nas invidioșilor.

Chiar dacă și de această dată a negat că și-ar fi făcut operații estetice, cântăreața a mărturisit că nu este împotriva intervențiilor de ordin estetic și chiar le apreciază pe cele care își doresc să arate impecabil indiferent de vârsta pe care o au.

"M-am născut așa, n-am avut nevoie să vin cu jențile luate din oraș", a spus Loredana Groza.

Vezi și: Criza vârstei a doua, semne și cât durează. Care e "vârsta a DOUA" și de ce fericirea are formă de U. Leca: Femeile vor un partener uluitor, bărbații încep să fie puști

Loredana Groza: "Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri"

 

"Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.

Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de rigoare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș", a declarat Loredana Groza.

"Oamenii încearcă să te atragă în turmă"

"Oamenii încearcă să te atragă în turmă şi dacă cumva vrei să scoţi capul sau vrei să fii altfel, eşti întotdeauna criticat, pus la zid. Nu am de ce să răspund, nici la critici şi nici la laude, pentru că trebuie să fii întotdeauna zen. Munca înnobilează omul, deci nu am avut timp să am nicio apăsare. Resurse găsesc în dragoste, în muzică, în orice lucru care îmi place, care mă inspiră şi care îmi aduce lumină.

Întotdeauna mă reinventez şi e o continuă căutare, o continuă transformare. Fiecare proiect, fiecare cântec pe care îl fac e un nou început. Întotdeauna încerc să găsesc sunete noi, idei noi, poveşti, imagini, look-uri. Este cred un mesaj foarte pozitiv, despre puterea de a iubi, de a te dărui, de a te dedica în general pentru orice îţi place în viaţă. Şi cu trupul şi cu sufletul, a declarat Loredana Groza.

"În loc să îți pui pe corp o cremă, mai bine pui ulei de măsline". Loredana Groza spune ce trucuri are

Mai mult, recent, Loredana Groza a afirmat că persoanele care o cunosc știu că a avut mereu un bust generos, din cauza căruia, împreună cu buzele mari și părul lung, comuniștii ar fi interzis-o la televiziune pe vremuri. 

Vedeta a mărturisit că preferă mereu tratamentele naturiste în defavoarea cremelor sofisticate.

"Sigur că da, trăiesc din asta, din tratamente naturiste. În loc să îți pui pe corp o cremă, mai bine pui ulei de măsline. Orice e natural este mult mai bine decât tot ce e procesat. Chiar dacă ei scriu acolo că este sută la sută organic, nu este nimic mai organic decât chestie pură pe care tu poți să o ingerezi sau să o pui pe tine.

Vezi și: Care e diferența de vârstă ideală în cuplu. De Ce bărbații de peste 45 se uită la femei mai tinere. Leca, despre "criza vârstei a doua": Revoluția hormonală

La mâncare, dacă nu e ceva să îmi placă cu adevărat și să aibă nutrienți, mai bine nu mănânc. Pentru că orice băgăm în noi, mai mult sau mai puțin, mai încolo se răzbună.

Este important e să te hidratezi și să te demachiezi în fiecare seară. Asta a fost prima lecție pe care am învățat-o din clipa în care am apărut pe scenă. Trebuie să ai grijă de pilea ta. Pielea este cel mai important aspect, nu neapărat sânii sau mărimea fundului, sau mărimea buzelor. Pielea nu o poți înlocui cu nimic. Poți să îți face o mie de operații, să îți pui tot felul de chestii, care să te facă să arăți mai voluptoasă sau cum visezi tu, dar, dacă pielea ta nu are calitate, toate acestea sunt în van", a declarat Loredana Groza.

Adevărul despre schimbarea de look și de comportament a Loredanei Groza

 

2. -imagine fara descriere- (loredana-groza--nu-am-operatii-estetice--afectata-de-menopauza-si-criza-varstei--medici-batranetea-se-declanseaza--are-o-textura-a-pielii-ce-nu-se-obtine-niciodata-la-estetician_76383800.jpeg)

Vorbele sale despre alimentație și produse naturiste au fost confirmate de medicul psiholog Radu Leca, care ne-a spus că "în cazul Loredana Groza, eu cred, cunoscând-o de atâția ani, cunoscând-o ca și persoană publică, că acolo avem de-a face cu un supermedic nutriționist, nu neapărat estetician".

"Pe măsură ce îmbătrânim, în funcție de vizibilitatea pe care am avut-o până în momentul în care bătrânețea se declanșează, evident că nu se acceptă noțiunea de bătrânețe sub nicio formă.

Și atunci medicul estetician devine unul din preferații noștri, îl vizualizăm ca fiind membru al familiei, îl dorim în viața noastră, cât mai prezent și trăim în iluzia tinereții", ne-a mai spus Radu Leca. 

În ceea ce o privește pe Loredana Groza, întrebat despre schimbarea acesteia și despre toate controversele legate de operațiile sale estetice, de modul în care arată, Radu Leca a spus, pentru DC Medical: "Există un contract de confidențialitatea a actului medical care trebuie să fie respectat. Odată ce el este încălcat, are clauze cu amenzi deosebite.

În cazul Loredana Groza, eu cred, cunoscând-o de atâția ani, cunoscând-o ca și persoană publică, că acolo avem de-a face cu un supermedic nutriționist, nu neapărat estetician, pentru că vorbim de o schimbare radicală la nivel fizionomic, dar cu o textură a pielii anume care nu se obține, sub nicio formă, niciodată în cabinetul medicului estetician, ci doar în cabinetul unui medic nutriționist.

Și cred sincer, și eu, o persoană care am atins 44 de ani, și învățând anumite trucuri, pe parte de minerale, vitamine, oligoelemente că dacă ești corect cu organismul tău și dacă îi oferi un plus de bine, din punct de vedere natural 100%, pielea ta va începe să arate extraordinar.

Este arhicunoscută Loredana, în interiorul unor anumite săli de fitness, ea practic locuiește într-o sală de fitness. Pe tot ceea ce înseamnă exerciții care să o ajute să își păstreze trupul în formula de acum 20 de ani, ea este excepțională.

De asemenea, mai există și niște artificii care țin foarte mult de aparate care produc vibrații de o anumită intensitate pe tot corpul, vibrații care sunt realizate exclusiv mecanic și furnizează un shake separat de ceea ce noi știm în mod uzual".

Regina Consoartă Camilla, boala chinuitoare cu care se luptă. Mama și bunica ei au murit din cauza asta: Uite, dacă nu aveți grijă, asta vi se va întâmpla. Și-a pierdut dorința de a trăi

"M-au interzis pentru că eram prea sexy. Cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Oamenii cred că pentru a arăta bine trebuie să te operezi"

Despre controversele constante cu privire la operațiile estetice, Loredana Groza a mai spus și că s-a săturat să intre în polemici, dând exemplul de pe vremuri, atunci când a fost interzisă pentru felul în care arăta. 

"Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul Din a doua cădere a Constantinopolului. Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy.

Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții. Oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta.

Dar, uneori, cred că tocmai datorită acestor false povești, oamenii cred că pentru a arăta bine trebuie să te operezi. Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui. Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea. De asta pe mine mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există. Ia-te de cum cânt, de lucruri palpabile, nu de lucruri pe care ai auzit că le-a spus cineva și le preiei ca un papagal sau ți s-a părut ție", a mai spus Loredana Groza într-un interviu pentru Fanatik.

Loredana Groza, afectată de bătrânețe și menopauză

 

1. -imagine fara descriere- (loredana-groza--nu-am-operatii-estetice--afectata-de-menopauza-si-criza-varstei--medici-batranetea-se-declanseaza--are-o-textura-a-pielii-ce-nu-se-obtine-niciodata-la-estetician-2_60292300.jpeg)

"Veșnic nemulțumit", boala tăcută care te macină pe interior. Cele 3 motive principale și cum să-ți dai seama de propria valoare. Radu Leca: Este o persoană toxică

Potrivit medicilor psihologi, această schimbare de comportament a Loredanei Groza de cauzează și crizei vârstei a doua, care afectează în special femeile. În plus, această criză se instalează și odată cu menopauza, o criză hormonală ce nu poate fi ținută în frâu, lucru care duce la o transformare a femeilor. 

Gina Dafinoiu susține că această criză este caracterizată de alegerea de ținute provocatoare, machiaj strident, operații estetice în exces, comportamente nepotrivite precum flirtul, iar explicația este una simplă. 

”Ele nu doresc decât să fie văzute și validate în continuare. În această perioadă pot apărea schimbări în relațiile cu parteneri, dar și în carieră. În această perioadă femeile au nevoie de multă atenţie din partea partenerilor sau a soților.

Această schimbare este parțial hormonală deoarece ele se îndreaptă către menopauză şi la nivel emoțional este foarte greu de acceptat acest lucru.

Dorind la nivel inconștient să anuleze acest lucru apar comportamente nepotrivite.

Atunci apare decolteul adânc, hainele cât mai mulate și strălucitoare, tocuri foarte înalte, machiaj foarte strident. La această vârstă ele doresc să fie exact ca în adolescență.

Este bine să ai grijă de tine, dar nu în acest mod exagerat”, a spus Gina Dafinoiu pentru DC Medical. 

Medicul psiholog a venit și cu un sfat pentru femeia ajunsă în această etapă a vieții: ”Discută cu un psiholog sau psihoterapeut să te asiguri că ești bine”.

”Pe măsură ce îmbătrânim, în funcție de vizibilitatea pe care am avut-o până în momentul în care bătrânețea se declanșează, evident că nu se acceptă noțiunea de bătrânețe sub nicio formă.

Există tipuri de disfuncționalități psiho-emoționale care ne îndepărtează de realitate, respectiv când imaginea noastră de sine este diferită de cea reală, ajungem să ne cumpărăm hăinuțe ca pentru oameni de 20 de ani, noi având 40, ajungem să fim supracolorați, purtând până la 6 culori în loc de două, ajungem să vorbim și să ne purtăm ca și copiii noștri, chiar dacă noi avem 45 sau 50 de ani", ne-a mai spus și Radu Leca.

Psihologul Gina Dafinoiu susține că în cazul femeii, această criză poate să dureze între doi şi cinci ani.

Urmăritorii Loredanei Groza, revoltați de aparițiile vedetei: Vă doresc multe consultații la un psiholog! Vezi că ți se vede tăietura!

- "Faptul că o femeie își dorește sa arate ca în tinerețe nu este un păcat, dar atunci când nu recunoaște ca a apelat la mijloace chirurgicale pentru a-și păstra Frumusețea este o jignire la intelectul celor din jur, mai ales când diferențele sunt evidente!"

- "O sa-ți crească nasul la loc... la câte minciuni spui!"

- "Toate femeile sunt invidioase pe corpul tău sexy și mișto"

- "Chiar se "vede" ca nu ai nici o operație. Invidioșii vorbesc, ce sa le faci"

- "Zici că nu ai nicio operație?"

- "Vezi ca ti se vede tăietura de sub sân..."

- "Va apărea cât de curând la eșecuri! Arata deformata, nici frumos, totul artificial. Și din păcate, sa recunoaștem, nici muzical nu a făcut nimic remarcabil în afara de manele și muzica de petrecere! A ajuns sa se tăvălească pe masa celor de la Chef la cuțite! Rușinos. Oricum are destule relații de participa la fel și fel de emisiuni nu de se face de ras prin insistenta și vulgaritate!"

- "Și zice ca nu si a făcut nicio operație estetica!! Rahat....pe cine prostește? Era ok dacă recunoștea măcar, dar asa..."

- "Ești foarte frumoasă, dar sa nu mai spui niciodată ca nu ai nici o intervenție chirurgicala. Multe femei se vor simți frustrate că de ce ele nu arata nici măcar 10 % ca tine când înaintează în vârstă și nu numai."

- "Tu si Kylie Jenner ce mai mințiți că nu vă tăiați"

- "Loredana! Ce ai fost si ce ai ajuns!"

- "Femeie bătrână, ai înnebunit"

- "Vai de capul tău, așa nu mai pozase-i "

- "Te-ai tâmpit de tot!"

- "Urât!! Majoritatea fanilor te disprețuiesc pentru felul în care te expui"

- "Disperarea goliciunii a pus stăpânire pe tine.. cred că-i de vină vârsta, care din păcate nu ocolește pe nimeni, indiferent de meserie... păcat că nu lași ca publicul care te-a adorat să rămână cu acea imagine frumoasă, plăcută și de bun simț pe care o aveai. Oricum, nu poți sta pe aceeași treapta cu tinerele fete de 20 de ani...sau cu fiica ta"

- "Păcat, ai ajuns sa cerșești atenția astfel când ai văzut că ai pierdut-o. Urât, foarte urât. Toată stima pentru anii de muncă, care o să se ducă pe apa sâmbetei dacă tot încerci să-ți faci o imagine gen Loredana Chivu"

- "Să înțeleg că încerci să o imiți pe Madona, dar din păcate nu-ți iese!"

- "Cam prea îndrăzneață tanti Lore"

- "Ești leșinată după atenție…"

- "Așa nu prea e de bun gust, dar dacă vrei atenție, o ai. Cred că la fel ca Madonna, mergi pe zona Porno Style. E un nou trend printre vedete"

- "Nu pot să spun decât că la ora actuală sunteți singura vedetă care apare dezbrăcată, că nici măcar J. Lo nu vă egalează, dar sunteți prea ostentativă și nu înțeleg unde vă este trauma copilăriei. Vă doresc multe consultații la un psiholog!". 

Ipohondrii, bolnavii închipuiți. Cum știi dacă ești un ipohondru. Leca: Se duce cu drag mult la medic și caută răul din orice. Își dorește să aibă ceva rău ca să fie vizibil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel