Lucian Romașcanu (PSD), despre GCS: Cine trebuie tras la răspundere pentru gafele incredibile ale acestui grup

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, transmite un mesaj tranșant la adresa Grupului de Comunicare Strategică, cel care comunică zilnic noile cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, acuză reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică de ”distorsionarea datelor comunicate despre evoluția pandemiei. România a fost și este în continuare singura țară din lume în care datele despre pandemie sunt comunicate de către un grup anonim, de către pompos-numitul Grup de Comunicare Strategică”.

”Există un singur motiv pentru care Guvernul ascunde componența acestui Grup de Manipulare Strategică: Să nu știm pe cine să tragem la răspundere pentru distorsionarea și manipularea datelor despre pandemie! Cine trebuie tras la răspundere pentru gafele incredibile ale acestui Grup de Dezinformare Strategică? Cine trebuie tras la răspundere când ni s-a comunicat, pe 27 iunie, că avem 325 de cazuri confirmate din 1.877 de teste, când în realitate s-a dovedit că erau 12.236 de teste?”, mai precizează Romașcanu.

Întreaga sa declarație o puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel