Mamă de gemeni la 73 de ani. Ce s-a întâmplat cu tatăl a doua zi după naștere

Adisa Codruț |
Data publicării:
Gemenii neidentici
Gemenii neidentici

Mamă de gemeni la 73 de ani. O femeie din sudul Indiei a născut gemeni prin cezariană. A doua zi, tatăl acestora a fost internat în spital.

Mangayamma Yaramati, o femeie de 73 de ani, din India a născut, prin cezariană, joi, 5 septembrie, gemeni. Aceasta, originară din statul Andhra Pradesh, din sudul Indiei, a adus pe lume două fete în urma unui tratament. ”Mama și bebelușii se descurcă bine”, a afirmat, pentru BBC Telugu, medicul care a ajutat femeia să nască, Uma Sankar.

Mangayamma Yaramati a declarat că ea și soțul ei și-au dorit mereu copii, dar nu au putut să conceapă până acum. ”Suntem incredibil de fericiți”, a afirmat tatăl în vârstă de 82 de ani, Sitarama Rajarao, joi, la BBC Telugu, la câteva ore după nașterea bebelușilor.

O zi mai târziu, bărbatul a suferit un accident vascular cerebral și este tratat la spital. ”Nimic nu este în mâinile noastre. Orice ar trebui să se întâmple se va întâmpla. Totul este în mâinile lui Dumnezeu”, crede tatăl bebelușilor, răspunzând jurnaliștilor când l-au întrebat cine va avea grijă de copii dacă în cazul în care s-ar întâmpla ceva cuplului din cauza vârstei înaintate.

Cei doi au mai spus că s-au simțit stigmatizați în satul lor. ”Am încercat de nenumărate ori și am văzut numeroși medici", a adăugat ea, „așa este cel mai fericit moment din viața mea".

Gemenele au venit pe lume prin cezariană, metoda obișnuită de naștere în astfel de cazuri rare, mai arată BBC.

În 2016, o altă femeie din India, de o vârstă similară, a născut un băiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel