Mamă, mesaj disperat. „Copilul meu de 9 luni a făcut rujeolă. Vaccinați-vă copiii!”

Dana Lascu / 04 noi 2018 / 13:32
Bebelus cu rujeola. Foto: Emily Jane
Bebelus cu rujeola. Foto: Emily Jane

Mamă, mesaj disperat. Copilul ei în vârstă de doar 9 luni, prea mic pentru a fi vaccinat cu ROR, a făcut rujeolă și este grav bolnav. „Vaccinați-vă copiii ca să-i protejați pe cei mai mici!”, spune tânăra. 

Mama unui copilaș de doar nouă luni care a fost infectat cu virusul rujeolic, și care este prea mic pentru a putea fi vaccinat cu ROR, își strig disperată durerea. Băiețelul este grav bolnav și plimbat prin spitale. 

Pentru cei care aleg să nu-și vaccineze copiii împotriva sfaturilor medicale, așa arată un copil de 9 luni cu rujeolă”, scrie, disperată, Emily Jane.

Tânăra povestește și cum a ajuns bebelușul ei să ia rujeolă.

El nu se simțea bine din 22 octombrie. A văzut 8 medici diferiți și 2 consultanți. A fost internat în spital de două ori. A urlat de durere zile întregi. Nu a mâncat mâncare de o săptămână! Aici (în fotografie, n.r.) îl vedeți dormind așa cum trebuie pentru prima dată după aproape 2 zile", arată tănâra.

Se chinuie cu tratamentele

Mai mult, medicamentele nu-și fac efectul în cazul lui.

Are o infecție așa urâtă la urechi încât 3 seturi de antibiotice nici măcar n-au început să-l ajute. (Medicii, n.r.) Se așteaptă ca următoarele 6 săptămâni să le petreacă când în spital când externat, datorită repercusiunilor nefaste pe care le are această boală oribilă asupra micuțului său corp", detaliază mama disperată.

Emily Jane trage un semnal de alarmă celor care refuză, cu inconștiență, să-și vaccineze copiii.

Acest lucru ar fi putut fi prevenit. Copilul meu nu trebuia să treacă prin asta. Vaccinul ROR se face la 13 luni. Copiii sub această vârstă se bazează pe toți ceilalți care au făcut alegerea de a se vaccina pentru a nu lua astfel de boli. Vă rog să vă vaccinați copiii!" notează tânăra, pe pagina sa de Facebook.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy