Masca cu efect natural de lifting care te va cuceri. Iată cum se pregătește acasă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
  Masca cu efect natural de lifting te va cuceri. Iată cum se pregătește. Foto: Freepick @azerbaijan_stockers
Masca cu efect natural de lifting te va cuceri. Iată cum se pregătește. Foto: Freepick @azerbaijan_stockers

Masca cu efect natural de lifting poate fi făcută acasă din câteva ingrediente.

Pe măsură ce trec anii, doamnele apelează la produse și proceduri care pot încetini semnele îmbătrânirii de pe față, mai ales că, din cauza ridurilor, tenul arată obosit și îmbătrânit.

Produsele naturale simple te pot ajuta să pregătești o mască de îngrijire a feței, care va hidrata pielea și va reduce ridurile. Piața  cosmeticelor ne pune la dispoziție tot felul de produse, care ne permit să avem grijă de ten și să-l întinerim. Dar știi că poți încerca să faci acasă o mască, cu efect de lifting natural, care va reda tenului elasticitatea și prospețimea. 

Cu ce să te dai pe mâini ca să nu-ți crape pielea iarna. Sfaturi simple pe care trebuie să le știi

Și o poți face din ingrediente simple: ouă și ulei de măsline. Nu poți opri de tot apariția ridurilor, deoarece acestea sunt rezultatul procesului natural de îmbătrânire. Dar poți amâna apariția lor sau poți reduce semnele deja existente.

Partea bună este că o poți fac fără intervenții chirurgicale, doar amestecând ingrediente naturale potrivite. Pentru a  face o mască anti-îmbătrânire care îți va oferi prospețime și te va întineri cu câțiva ani,  trebuie doar să folosești două ingrediente simple: un ouă și puțin ulei de măsline.

Din ou va trebui să folosești doar albușul, care are capacitatea de a închide porii și strânge pielea. De asemenea, gălbenușul este eficient și pentru reducerea ridurilor, datorită unei substanțe antioxidante precum vitamina E, încetinește îmbătrânirea pielii.

Vei adăuga apoi ulei de măsline. Acest aliment natural este utilizat pe scară largă ca ingredient în cremele anti-îmbătrânire. Uleiul de măsline are proprietăți emoliente și hidratante.

Ai puncte negre pe față? Uită de creme! Acest ingredient le va elimina definitiv

Să vedem cum se prepară masca anti-îmbătrânire 

Mai întâi, separă albușul de gălbenuș. Albușul se pune într-un bol și se bate ușor cu o furculiță. Adaugă în bolul cu albuș o lingură de ulei de măsline extravirgin. Amestecă bine două ingrediente. Aplică masca pe fața curată cu mișcări circulare. 

Lasă masca să acționeze 10 minute, apoi clătește-te cu apă călduță. Poți repeta tratamentul săptămânal și te vei convinge cât de senzațională este această mască anti-îmbătrânire. Vei vedea că ridurile se vor estompa chiar după prima aplicare.

Ulei de măsline, bun pentru conturul ochilor și al buzelor

Poți folosi uleiul de măsline pe conturul ochilor și pe buze. Uleiul de măsline extravirgin ajută la estomparea ridurilor din zonele delicate, cum ar fi cele din jurul  buzelor și a ochilor . Doar  aplică puțin ulei de măsline pe aceste zone delicate și masează. Pielea va deveni mai elastică și mai luminoasă.

 

Trei alimente minune te scapă de riduri. Rețeta folosită de frumoasele din Turcia

Trei alimente minune te scapă de riduri. Află din rândurile de mai jos la ce truc recurg frumoasele turcoaice. O problemă prezentă atât în viața femeilor, cât și a bărbaților, sunt ridurile, care pot fi eliminate cu trei alimente minune.

Doamnele sunt tot mai preocupate pentru a-și păstra tenul curat și tânăr, indiferent de vârstă, de aceea sunt în căutarea cremelor și a loțiunilor, care să le ajute.

Există o mulțime de produse pentru prevenirea apariției ridurilor, dar odată apărute, numai niște remedii-minune ar avea efectele mult așteptate.

Crema de față, esențială pentru îngrijirea tenului. Ce se întâmplă dacă aplici prea multă

Unul dintre remedii se bazează pe o rețetă folosită de doamnele din Turcia. Rețeta constă în combinarea a trei alimente minune. Rețeta turcească este secretul unui ten de invidiat, care oferă rezultate uimitoare de la primele folosiri.

Printre cele trei alimente minune se regăsesc pepenele galben, argila și mierea. Deci ai nevoie de: două linguri de miez de pepene galben, o lingură de argilă și o linguriță de miere de albine. Miezul de pepene galben se pisează cu o furculiță până ce se va transforma într-o pastă. Se amestecă apoi cu argilă și miere de albine.

 

Modul de aplicare

Masca obținută se întinde pe față, evitând zona ochilor și cea a buzelor. Se lasă să acționeze cel puțin 15 minute, după care se clătește tenul cu apă călduță.

Aplică la final o cremă hidratantă sau antirid. Iată cum trei alimente minune: pepenele galben, argila și mierea, te pot ajuta să scapi de ridurile de pe față. 

Rețeta turcească se folosește o dată pe săptămână și cel puțin timp de două luni. Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel