Trei alimente minune te scapă de riduri. Rețeta folosită de frumoasele din Turcia

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Trei alimente minune te scapă de riduri. Rețeta folosită de frumoasele din Turcia - Foto: Freepick
Trei alimente minune te scapă de riduri. Rețeta folosită de frumoasele din Turcia - Foto: Freepick

Trei alimente minune te scapă de riduri. Află din rândurile de mai jos la ce truc recurg frumoasele turcoaice.

O problemă prezentă atât în viața femeilor, cât și a bărbaților, sunt ridurile, care pot fi eliminate cu trei alimente minune.

Doamnele sunt tot mai preocupate pentru a-și păstra tenul curat și tânăr, indiferent de vârstă, de aceea sunt în căutarea cremelor și a loțiunilor, care să le ajute.

Există o mulțime de produse pentru prevenirea apariției ridurilor, dar odată apărute, numai niște remedii-minune ar avea efectele mult așteptate.

Crema de față, esențială pentru îngrijirea tenului. Ce se întâmplă dacă aplici prea multă

Unul dintre remedii se bazează pe o rețetă folosită de doamnele din Turcia. Rețeta constă în combinarea a trei alimente minune.

Rețeta turcească este secretul unui ten de invidiat, care oferă rezultate uimitoare de la primele folosiri.

Printre cele trei alimente minune se regăsesc pepenele galben, argila și mierea. Deci ai nevoie de: două linguri de miez de pepene galben, o lingură de argilă și o linguriță de miere de albine. Miezul de pepene galben se pisează cu o furculiță până ce se va transforma într-o pastă. Se amestecă apoi cu argilă și miere de albine.

Modul de aplicare

 

Masca obținută se întinde pe față, evitând zona ochilor și cea a buzelor. Se lasă să acționeze cel puțin 15 minute, după care se clătește tenul cu apă călduță.

Aplică la final o cremă hidratantă sau antirid.

Iată cum trei alimente minune: pepenele galben, argila și mierea, te pot ajuta să scapi de ridurile de pe față. 

Rețeta turcească se folosește o dată pe săptămână și cel puțin timp de două luni.

Pungile de sub ochi, cauze. Trucuri pentru a scăpa de aspectul inestetic și obosit al feței

 

Pungile de sub ochi sunt mici umflături la baza ochilor. Află care sunt trucurile pe care să le încerci acasă pentru a scăpa de acest aspect inestetic.

Pungile de sub ochi sunt frecvente pe măsură ce îmbătrâneşti şi ţesuturile din jurul ochilor slăbesc, inclusiv o parte din muşchii care îţi susţin pleoapele. Grăsimea care ajută la susținerea ochilor se poate deplasa apoi în pleoapele inferioare, făcându-le să apară umflate. Lichidul se poate acumula, de asemenea, sub ochi.

Ploaia, efect asupra stării de spirit. Cum te influențează vremea mohorâtă

Pungile de sub ochi sunt de obicei o preocupare cosmetică și rareori un semn al unei afecțiuni grave. Remediile la domiciliu, cum ar fi compresele reci, pot ajuta la îmbunătățirea aspectului lor. Pentru umflarea persistentă sau deranjantă sub ochi, chirurgia pleoapelor poate fi o opțiune.

Pungile de sub ochi, simptome

Simptomele pungilor de sub ochi pot include:

- Umflare ușoară

- Piele încrețită

- Cearcăne

 

Pungile de sub ochi, când să vezi un medic

S-ar putea să nu vă placă modul în care arată, dar pungile de sub ochi sunt de obicei inofensive și nu necesită îngrijire medicală. Consultați-vă furnizorul de servicii medicale dacă afecțiunea cauzează probleme de vedere, iritații sau dureri de cap sau este însoțită de erupții cutanate.

Furnizorul dumneavoastră de îngrijire a sănătății va dori să excludă alte cauze posibile care pot contribui la umflare, cum ar fi boala tiroidiană, infecția, boala țesutului conjunctiv sau o alergie. Este posibil să fiți trimis la un furnizor de servicii medicale care este specializat în ochi (oftalmolog), chirurgie plastică sau chirurgie plastică a ochilor (chirurg oculoplazic).

Pungile de sub ochi, cauze

Pungile de sub ochi sunt cauzate atunci când structurile tisulare și mușchii care susțin pleoapele slăbesc. Pielea poate începe să se rideze, iar grăsimea care se află de obicei în jurul ochiului se poate deplasa în zona de sub ochi.

Bea ceai verde. Cinci motive pentru care ar trebui să o faci

De asemenea, spațiul de sub ochi poate aduna lichid, făcând zona să pară umflată sau umflată. Mai mulți factori provoacă sau agravează acest efect, inclusiv:

- Îmbătrânire

- Retenție de lichide, în special la trezire sau după o masă sărată

- Lipsa somnului

- Alergii

- Fumat

Genetica - pungile sub ochi se pot moșteni

Afecțiuni medicale, cum ar fi dermatita, dermatomiozita, boala renală și boala ochilor tiroidieni

Alte cauze comune includ:

- alergii

- eczemă

- oboseală cronică

- probleme de pigmentare

- expunerea la soare

- îmbătrânire, notează Mayo Clinic. Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel