Medic, mită. Descindere DNA la Spitalul Militar din Timișoara

D.C. |
Data publicării:
Anchetatorii au găsit o sumă mare de bani în casa medicului. FOTO: Ziua de Vest
Anchetatorii au găsit o sumă mare de bani în casa medicului. FOTO: Ziua de Vest

Procurorii DNA și ofițerii DGA au descins, miercuri la Spitalul Militar din Timișoara, și la locuința unui medic - șef de secție prins după ce ar fi luat mită de la un investigator sub acoperire, ca să „rezolve” un dosar de pensionare pe caz de boală.

Anchetatorii au descins, miercuri la Spitalul Militar din Timișoara și la locuința unui medic prins în flagrant lâund mită. Medicul, care era șef al Secției de Medicină Internă la Spitalul Militar Timișoara, este acuzat că a luat mită pentru a rezolva un dosar de pensionare.

Anchetatorii susțin că el ar primit în urmă cu câteva zile 500 de euro de la un investigator sub acoperire, cu promisiunea ca va interveni pentru rezolvarea favorabila a unui dosar de pensionare pe motiv de boală.

Bani și monede din aur, acasă

În vila medicului, care a fost dus la audieri la sediul DNA Timișoara, procurorii au găsit peste 150.000 de euro, mai multe monede din aur, dar și o importantă sumă în lei.

Potrivit declarației de avere, medicul-șef care este audiat la această oră, la sediul DNA Timișoara, deține un teren intravilan de 400 de metri pătrați, cumpărat în 2016, o casa construită în 2001, de 420 de metri pătrați, împreună cu soția, două apartamente, fiecare de 35 mp, cumpărate în 2015 și 2016, o casă de vacanță de 100 mp, cumpărată în 2009 și un autoturism Mercedes din 2012, notează Ziua de Vest. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel