Medicamente, reclamă. Ministrul Sănătății: Dacă ne uităm la TV, părem o ţară de oameni foarte bolnavi

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Foto: DC MEDICAL
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Foto: DC MEDICAL

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat vineri că se poartă discuţii cu producătorii şi distribuitorii de medicamente legat de reglementarea publicității la medicamente.

Medicamente, reclamă. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat vineri, 20 septembrie, într-o conferință, că se poartă discuţii cu producătorii şi distribuitorii de medicamente pe mai multe paliere legate de politica în acest domeniu, care ar trebui ”reformată din temelie”, potrivit Agerpres.

Întrebată de jurnalişti, vineri, cu prilejul participării sale la o conferinţă, dacă se gândeşte să reglementeze mai bine publicitatea la medicamente, Sorina Pintea a afirmat:

”Dacă ne uităm la televizor, părem o ţară de oameni foarte bolnavi, care consumă foarte multe medicamente. Ne gândim la o serie de măsuri pe care să le luăm legate de un stil de viaţă sănătos, un capitol în prevenţie, în Legea prevenţiei, sunt foarte multe discuţii pe această temă. Dar ca să vă răspund pe scurt, da, ne gândim şi la aceste aspecte, negociem, suntem în discuţii cu producătorii, cu distribuitorii, pe mai multe paliere legate de politica medicamentului, pe care trebuie să o reformăm din temelie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel