Medicul chirurg Mihai Grigoriu s-a stins din viață

Adisa Codruț / 18 iun 2019 / 21:48
Un alt medic s-a stins din viață
Un alt medic s-a stins din viață

Medicul chirurg Mihai Grigoriu, șef de lucrări la UMF Carol Davila din București, a murit. Colegii de la universitate au adresat condolențe pe site-ul universității.

Chirurg Mihai Grigoriu. „Comunitatea universitară anunță cu regret trecerea la cele veșnice a celui care a fost Dr. Mihai Grigoriu, medic chirurg, șef de lucrări la UMF „Carol Davila" (n. r. din București). Personalitatea caldă, competența, comportamentul, colegialitatea și pentru unii dintre noi prietenia care l-au caracterizat, vor ramâne permanent în amintirea celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!", este mesajul colegilor medicului chirurg Mihai Grigoriu, postat pe site-ul universității.

Mihai Grigoriu a fost medic primar în Chirurgie Generală, doctor în Științe Medicale - competența în Endoscopie digestivă și Managementul serviciilor de sănătate, potrivit site-ului Spitalului Universitar de Urgență din Capitală.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy