Medicul de familie lăudat de Valeriu Gheorghiță: Am avut persoane care erau total împotriva vaccinului, dar în final s-au vaccinat

Florina Pop |
Data publicării:
Vaccin Covid-19
Vaccin Covid-19

Fivii Arghir, un medic de familie din comuna botoșăneană Răchiți, a fost lăudată public de doctorul Valeriu Gheorghiță pentru minimaratonul organizat trei zile.

Fivii Arghir este medic de familie din comuna Răchiți, județul Botoșani, care a fost lăudată public de Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID. Aceasta a organizat, timp de 3 zile, un minimaraton în care s-au imunizat și antivacciniști. 180 de oameni s-au vaccinat împotriva infecției COVID.

”Un demers extraordinar”, așa a calificat Valeriu Gheorghiță inițiativa medicului Fivii Arghir.

”Sunt persoane pe care nu poți să le convingi, dar când le explici, cel puțin un sâmbure de îndoială se naște. Am avut persoane care erau total împotriva vaccinului, dar în final s-au vaccinat", susține medicul, scrie digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel