Mega Image retrage 7 loturi de zahăr brut de la Solaris, din cauza unor „corpuri străine”

Dana Lascu |
Data publicării:
Așa arată pungile de zahăr Solaris retrase de Mega Image
Așa arată pungile de zahăr Solaris retrase de Mega Image
Lista magazinelor Mega Image unde a fost scos la vânzare produsul retras
Lista magazinelor Mega Image unde a fost scos la vânzare produsul retras
  • Așa arată pungile de zahăr Solaris retrase de Mega Image
  • Lista magazinelor Mega Image unde a fost scos la vânzare produsul retras

Mega Image a anunțat public, prin intermediul Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Sigranța Alimentelor că retrage de pe piață mai multe loturi de zahăr brut nerafinat de la Solaris, pungi de 750 de grame, pentru că există suspiciunea de „prezență a unor corpuri străine” în respectivele pungi. Respectivele loturi s-au vândut în București, Timișoara, Constanța și comuna Corbeaca din județul Ilfov.

Numele produsului retras voluntar de pe piață este „SOLARIS ZAHĂR BRUT NERAFINAT", pungi de 750 de grame.
Loturile retrase sunt: 181221; 190103; 190107; 190108; 190111; 190118; 190122

Detalii retragere:

„Dorim să vă aducem la cunoștință că Mega Image a retras de la vânzare, din magazinele în care există conceptul Equilibrium, produsul 27690 SOLARIS ZAHĂR BRUT NERAFINAT 750G, număr loturi 181221; 190103; 190107; 190108; 190111; 190118; 190122", se arată în anunțul oficial postat pe site-ul Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Sigranța Alimentelor (ANSVSA).

Informarea de retragere de la vânzare a produsului provine de la furnizorul SC Radix Srl. Furnizorul SC Solaris Plant Srl, care „a inițiat o retragere a loturilor de produs menționat mai sus deoarece există SUSPICIUNE DE PREZENȚĂ A UNOR CORPURI STRĂINE", mai precizează documentul citat.

Orașele unde s-au vândut pungi din respectivele loturi

Totodată, Solaris Plant menționează faptul că „nu a fost semnalată nicio problemă asociată cu consumul produsului. Toate produsele retrase urmează a fi distruse".

Respectivele loturi s-au vândut în București, Timișoara, Constanța și comuna Corbeaca din județul Ilfov. Lista magazinelor din lanțul Mega Image unde au erau scoase la vânzare loturile de zahăr retrase de producător o aveți în a doua poza a acestei știri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel