Mesajul dur al unui medic, infectat cu COVID-19: „Treziti-vă! Medicii se străduie să vă ajute și dacă aveți noroc o să scăpați””

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Medicul Gheorghe Lascu, infectat cu COVID-19, a transmis un mesaj dur de pe patul de spital, revoltat că, în ciuda evidențelor, încă mai există oameni care neagă existența virusului.

Medicul Gheorghe Lascu a fost infectat cu noul coronavirus și se află în spital. După cum descrie într-o postare pe rețeaua de socializare, au fost câteva zile dificile, după care starea lui s-a îmbunătățit. El este revoltat de faptul că, deși sunt oameni internați cu simptome specifice COVID-19, unii continuă să nege existența virusului. 
Medicul a transmis un mesaj dur pentru persoanele care, în ciuda faptului că sunt infectați, continuă să susțină că virusul nu există, asta chiar în ciuda evidențelor și le recomandă tuturor să poarte mască, să respecte măsurile de distanțare și să se spele des pe mâini. 
Iată ce a scris medicul:

„Când văd postări cu virusul Covid nu există mă apucă nervii! Am tăcut până acum, nedorind să vă fac părtași la suferința mea. Din 10 august zac pe un pat de spital infectat cu noul coronavirus. Primele zile au fost un coșmar, dar acum sunt mult mai bine. Aud, însă, pacienții din alte saloane că au o pneumonie, o bronșită, o tuse seacă de la aerul condiționat. Toți sunt internați pe zonă roșie, toți sunt pozitivi, și totuși neagă evidența boli. Băi, sunteți tâmpiți? Vă mănâncă virusului plămânii, sunteți palizi, obosiți de la budă până la pat și negați evidența boli!? Treziți-vă! Medicii se străduie să vă ajute și dacă aveți noroc, o sa scăpați. Dacă nu o să vă întâlniți cu Creatorul! Dar dacă scăpați, fiți deștepți, purtați mască, spălați-vă des pe mâini, evitați aglomerația și când vedeți unul fără mască sau cu masca purtată incorect, puteți râde mulțumit „în barbă”, voi v-ați deșteptat, celălalt a rămas prost! Iar cu proștii nu are rost să îți pierzi vremea! Dixit.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel