Mihaela Bilic NU bea apă! "Nu-mi place, nu îmi e NICIODATĂ sete"

Mihaela Bilic nu bea apă Foto: Freepick
Mihaela Bilic nu bea apă Foto: Freepick

Mihaela Bilic a vorbit despre consumul de apă și a recunoscut să nu bea apă pentru că nu îi este sete. Cum e posibil.

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a vorbit despre consumul de apă și a recunoscut că nu o consumă deloc, deşi ea este recomandată în orice dietă și în viața de zi cu zi.

"Dragii mei, recunosc. Eu nu beau apă, nu o consum, nu îmi e niciodată sete. Am văzut că acelaşi tip de atitudine îl regăsesc la multe persoane. Spre deosebire de mine, care sunt nutriţionist şi am curajul să recunosc că nu îmi place apa, privitorii se simt vinovaţi, consideră că nu au un comportament sănătos. Dar apă înseamnă şi ceai, şi ciorbă, şi lapte. 

Ciocolata ROZ, efect ANTIVIRAL. Ce GUST are și cum s-a obținut

Apă avem şi în unt, şi în carne, şi în toate fructele şi legumele. Eu mereu am căutat variante de lichide care să aibă gust, aromă. 

Ce îmi place mie la ceaiuri este că sunt infuzii de plante. Deci ce avem acolo? O apă cu gust! Eu aşa îmi fac acasă, tot felul de infuzii de plante, pe care le pun într-un ceainic mai mare. Şi am 1,5 - 2 litri de ceai pe zi. Lăsaţi natura să dea gust apei voastre!", a spus Mihaela Bilic, într-un interviu, potrivit Spectacola.

În timp ce celebrul medic nutriționist a făcut aceste declarații, medicul neurochirurg Vlad Ciurea a explicat că apa este băutura perfectă pentru dimineață, pentru că pornește întregul organism.

"Primul lucru de făcut dimineața: de respirat aer curat în fața geamului deschis. Prima băutură, un pahar de apă la temperatura camerei (...) Un pahar cu apă, două pahare cu apă, apă plată, fără alte medicamente... fără nimic. Încetișor, nu vă grăbiți!", a spus medicul Vlad Ciurea.

Ciocolata neagră, beneficii și proprietăți. Mănâncă 30g de ciocolată cu 85% cacao și vei fi mai FERICIT 

5 motive pentru care este bine să bei un pahar de apă pe stomacul gol

 

1. Curăţă stomacul și colonul. În acest fel, intestinele absorb mai uşor substanţele nutritive din alimentele consumate la micul dejun, dar este favorizată şi eliminarea toxinelor acumulate în ultimele ore.

2. Menţine sănătatea pielii și a elasticității ei

3. Uşurează tranzitul intestinal, adică previne și elimină constipația

4. Ajută la buna funcţionare a tuturor organelor, pentru că hidratează corpul în profunzime.

5. Ajută organismul să lupte cu virusuri. Apa ajută organismul să-şi formează anticorpi împotriva multor agenţi patogeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel