Ministerul Sănătății: DSP a trimis inspectori la Școala 133. Șase copii duși la spital, intoxicați după o igienizare

Dana Lascu |
Data publicării:
Tratament spital
Tratament spital

Ministerul Sănătății a anunțat că DSP București a trimis o echipă să facă anchetă la Școala 133, de unde șase copii au fost transportați la spital după ce s-au intoxicat în urma unei igienizări!

Urmare a situației înregistrate la Școala 133, de unde 6 copii au ajuns la spital ăn urma unei igienizări, Ministerul Sănătății a anunțat că DSP București a trimis la fața locului o echipă de inspectori sanitari pentru a demara o verificare.

„De asemenea, DSP București a contactat managerii spitalelor de copii, Spitalul Clinic Grigore Alexandrescu și Spitalul Marie Curie pentru acordarea asistenței medicale de specialitate”, mai arată reprezentanții instituției. 

 La Școala 133 mai mulți elevi au acuzat dureri de cap, iar șase copii au fost transportați la spital după ce s-au intoxicat în urma unei igienizări făcută luni seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel