Mitropolitul Clujului, bolnav de COVID-19. Preotul Bogdan Ivanov: Are o evoluție bună

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Test coronavirus    Foto: pexels.com
Test coronavirus Foto: pexels.com

Preotul Bogdan Ivanov a declarat, pentru DC Medical, că Mitropolitul Clujului a fost diagnosticat luni cu infecția COVID-19 și ulterior a fost internat în spital.

Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuț, se află internat în spital după ce a fost diagnosticat cu infecția COVID-19. Preotul Bogdan Ivanov spune că acesta nu s-a simțit bine și i s-a recomandat să facă și un test COVID. Testul a ieșit pozitiv. ”Luni s-a internat și are o evoluție bună”, a declarat preotul Ivanov. 

Prelatul, în vârstă de 71 de ani, va fi externat în perioada următoare de le Clinica de Pneumologie. ”Se va întoarce la reședință”, a mai afirmat preotul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel