Noi măsuri de relaxare din 1 iunie. ANUNȚUL premierului Florin Cîțu

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
FOTO Facebook Guvernul României
FOTO Facebook Guvernul României

Premierul Florin Cîțu a anunțat joi, 27 mai, noi măsuri de relaxare. Românii vaccinați nu vor mai fi obligați să poarte mască în spațiile închise unde nu lucrează mai mult de cinci angajați. 

Executivul a hotărât joi, 27 mai, ca din 1 iunie românii vaccinați să nu mai fie obligați să poarte mască în spațiile închise unde nu lucrează mai mult de cinci angajați. Decizia a fost dată publicității de premierul Florin Cîțu.

”Am crescut numărul participanților la activitățile culturale, artistice, de divertisment desfășurate în spații deschise de la 500 la 1.000 de persoane. Pot participa doar persoane vaccinate, testate sau trecute prin boală. (...) S-a mărit la opt numărul persoanelor care pot circula în grupuri. S-a aprobat desfășurarea evenimentelor private, nunți, botezuri, etc, cu 50 de persoane în spații închise și 70 în spații deschise. Numărul persoanelor participante poate fi mai mare doar dacă toate persoanele sunt vaccinate. (...) A fost crescut numărul persoanelor care pot participa la activități culturale, științifice, artistice sau de divertisment în spații închise de la 50 la sută la 70 la sută din capacitatea spațiului.

(...) S-au redeschis locurile de joacă din spațiile închise cu participarea publicului până la 50 la sută din capacitatea maximă a spațiului, sub condiția ca însoțitorii copilului să facă dovada vaccinării sau a trecerii prin boală”, a mai declarat Florin Cîțu, potrivit DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel