Noi puncte de lucru SMURD în județul Cluj

Adisa Codruț |
Data publicării:
Autospecială SMURD
Autospecială SMURD

Administrația orașului Gherla, județul Cluj, a lansat licitaţia publică pentru construirea unui punct de lucru SMURD în localitate.

SMURD, Cluj. Autoritățile locale din Gherla, județul Cluj, au lansat miercuri, 23 octombrie, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), licitaţia publică pentru construirea unui punct de lucru SMURD în localitate. Valoarea contractului a fost estimată la 2.651.400 de lei (cu TVA), din care pentru C+M (construcţii-montaj) vor fi cheltuiți – 2.461.400 lei (fără TVA), iar pentru proiectare - 190.000 lei (fără TVA), arată Ziua de Cluj.

Investiția va fi susținută financiar de administrația locală. Termenul până la care se pot anunța ofertele este de 12 noiembrie. Noul punct de lucru trebuie finalizat în 12 luni și ar urma să fie ridicat pe strada Victoriei din Gherla.

Conducerea ISU Cluj anunţau, în decembrie 2018, intenţia de a deschide un punct de lucru în Gherla și comuna Chinteni, lângă Cluj-Napoca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel