Noi puncte de lucru SMURD în județul Cluj

Adisa Codruț / 25 oct 2019 / 18:53
Autospecială SMURD
Autospecială SMURD

Administrația orașului Gherla, județul Cluj, a lansat licitaţia publică pentru construirea unui punct de lucru SMURD în localitate.

SMURD, Cluj. Autoritățile locale din Gherla, județul Cluj, au lansat miercuri, 23 octombrie, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), licitaţia publică pentru construirea unui punct de lucru SMURD în localitate. Valoarea contractului a fost estimată la 2.651.400 de lei (cu TVA), din care pentru C+M (construcţii-montaj) vor fi cheltuiți – 2.461.400 lei (fără TVA), iar pentru proiectare - 190.000 lei (fără TVA), arată Ziua de Cluj.

Investiția va fi susținută financiar de administrația locală. Termenul până la care se pot anunța ofertele este de 12 noiembrie. Noul punct de lucru trebuie finalizat în 12 luni și ar urma să fie ridicat pe strada Victoriei din Gherla.

Conducerea ISU Cluj anunţau, în decembrie 2018, intenţia de a deschide un punct de lucru în Gherla și comuna Chinteni, lângă Cluj-Napoca.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy