Numărul de cazuri COVID scade. Recomandarea dr Adrian Marinescu

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Dr. Adrian Marinescu
Dr. Adrian Marinescu

Medicul Adrian Marinescu a declarat că ”pandemia nu e închisă” și le-a recomandat oamenilor să se vaccineze.

Medicul infecționist  Adrian Marinescu a declarat luni, 21 iunie, că nu trebuie să ne facem griji pentru tulpinile COVID existente și că ”pandemia nu e închisă”. În opinia acestuia, vaccinarea este singura soluție.

”Lucrurile sunt în regulă şi vor continua la fel, adică nu ar trebui să ne facem griji pentru variantele pe care le ştim deja, imunitatea celor care au trecut prin boală e de luat în calcul. Probabil că în momentul de faţă, dacă ne gândim la cei care s-au vaccinat şi la cei care au trecut prin boală, suntem la un procent care depăşeşte 40%.

Trebuie să luăm în calcul că pandemia nu e închisă şi că în condiţiile în care, sunt locuri în lume, în momentul ăsta şi chiar în Europa, în care sunt multe cazuri cu tulpina din India, ar putea să ajungă şi la noi ne pregătim şi pentru sezonul rece şi ne-am dori să fim bine pregătiţi. Şi cum putem s-o facem cel mai bine? Prin vaccinare”, a precizat dr Adrian Marinescu, potrivit RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel