Urmărește dezbaterea live

O asistentă de 55 de ani, moartă de COVID-19. Virusul a răpus-o într-o săptămână

Angela Sabău |
Data publicării:
Deces
Deces

O asistentă medicală de 55 de ani a murit de COVID-19, la o săptămână după ce a fost diagnosticată.

O asistentă medicală a fost răpusă de COVID-19 la doar o săptămână după ce a fost diagnosticată cu infecția cu virusul pandemic. Femeia era asistentă şefă de pe secţia de chirurgie a spitalului Ineu și nu era cunoscută cu nicio afecţiune. Colegii ei spun că infecţia a fost extrem de agresivă.
Aurica Balint, în vârstă de 55 de ani, a fost depistată pozitiv cu COVID pe data de 4 noiembrie.
Se crede că ar fi luat virusul de la soțul ei, care este polițist local și s-ar fi infectat într-o misiune, și nu din spital, acolo unde expunerea este mare.
Ambii pacienţi au ajuns pe secţia de terapie intensivă, însă din păcate, femeia nu a mai putut fi salvată, în timp ce soţul ei se află în stare stabilă.

Managerul spitalului a declarat că soţul femeii s-a infectat primul şi a fost internat în unitatea medicală din Ineu. În tot acest timp, femeia de 55 de ani se trata acasă, pentru că era asimptomatică. Brusc, starea ei s-a agravat şi în cele din urmă a ajuns la Urgenţe. Pentru că nu dădea semne că îşi va reveni, colegii ei au trimis-o la Spitalul de Urgenţe din Arad.
După o săptămână de când a fost depistată infecţia cu SARS-COD-2, asistenta a murit pe secţia de terapie intensivă a spitalului din Arad, notează Antena 3.
Asistenta lucra la Spitalul Orăşenesc Ineu de 25 de ani. Colegii ei spun că era sănătoasă tun, mereu energică şi niciodată nu şi-a luat un concediu medical.
Este al doilea caz în care o asistentă din Ineu moare după ce se infectează cu COVID. În urmă cu o lună, o asistentă de pe ambulanţă şi-a găsit sfârşitul în acelaşi mod.
În acest moment, la spitalul din Ineu, alte 17 cadre medicale sunt infectate cu SARS-CoV-2, respectiv 12 asistente, un medic şi patru infirmiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel