O rețetă eficientă cu iaurt și lămâie pentru estomparea ridurilor faciale, dezvăluită de actrița Priyanka Chopra

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
O rețetă eficientă cu iaurt și lămâie pentru estomparea ridurilor faciale. Foto: Freepick @senivpetro
O rețetă eficientă cu iaurt și lămâie pentru estomparea ridurilor faciale. Foto: Freepick @senivpetro

O rețetă eficientă, preparată cu unele produse din frigider, va curăța tenul și va estompa ridurile.

Doamnele și domnișoarele visează să aibă pielea perfectă și părul strălucitor, așa cum au vedetele care defilează pe covorul roșu. Deseori, tindeți să credeți că vedetele cheltuiesc o avere pe produse cosmetice de marcă, dar uneori secretul constă în folosirea produselor naturale, care au un preț accesibil. Celebra actriță și dansatoare indiană, Priyanka Chopra, a dezvăluit secretul părului srtălucitor și al pielii fără riduri.

Pielea va fi strălucitoare și sănătoasă ca în reclame. Iată ce trebuie să faci

După mai bine de 15 ani în industria filmului și a modei, fosta Miss World a împărtășit secretul frumuseții ei și al părului des și mătăsos. Potrivit ei, natura îți oferă tot ce ai nevoie pentru ați păstra sănătatea părului și strălucirea pielii.

Prin natura muncii sale, Priyanka Chopra este forțată să-și schimbe frecvent coafura și culoarea părului, ceea ce ar avea ca efect slăbirea firelor de păr. Ca răspuns la întrebarea pusă de mii de femei din întreaga lume, Priyanka Chopra răspunde că secretul ei este baia cu ulei fierbinte, pe care o aplică  de trei ori pe săptămână.

Scapă rapid de celulită: renunță la cinci alimente și bucură-te de rezultate

Potrivit actriței, această baie hrănește și hidratează părul în profunzime, îi întărește structura și previne căderea firelor de păr. În plus, masarea scalpului cu ulei cald ajută la stimularea circulației sângelui, ceea ce duce la o mai bună oxigenare a foliculilor de păr și la furnizarea nutrienților de care au nevoie.

Secretul lui Priyanka Chopra pentru o piele netedă și fără riduri

Secretul pielii frumoase este hidratarea și o bună igienă. Asigură-te întotdeauna că îți curăți bine fața, în fiecare noapte, pentru a îndepărta toate particulele de praf și reziduurile de machiaj, care înfundă porii și împiedică pielea să respire.

În plus, o buna hidratare ajută la păstrarea supleții și elasticității pielii, prevenind astfel apariția ridurilor și a pielii lăsate. Actrița din India a dezvăluit care este secretul măștii naturale de casă pe care o aplică o dată pe săptămână pentru a-și menține pielea sănătoasă și bine hidratată.

Obiceiul care duce la căderea părului. Cum poți să eviți acest lucru

Pentru a pregăti această mască pentru ten, vei avea nevoie doar de două ingrediente naturale:

un iaurt natural,

2 linguri de suc de lămâie.

Amestecă-le bine, apoi aplică această mască pe fața curățată anterior. Lasă masca să acționeze 30 de minute înainte de clătire.

Datorită bogăției sale în acid lactic și proteine, iaurtul permite exfolierea pielii, hrănirea acesteia și hidratarea în profunzime. În ceea ce privește lămâia, proprietățile sale de albire, antiseptice, astringente și antioxidante ajută la eliminarea petelor, strânge porii mari, estompează petele întunecate și combate îmbătrânirea prematură.

Aplicând acest amestec în mod regulat (o dată pe săptămână), vei obține o piele sănătoasă, fără riduri sau imperfecțiuni, un ten uniform și luminos. Se recomandă folosirea acestei măști seara, datorită acțiunii fotosensibilizante a lămâii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel