Cum să reduci riscul de accident vascular cerebral cu o simplă schimbare în dietă, recomandată de un expert în nutriție
Așa reduci riscul de AVC. Un expert indică schimbarea alimentară simplă care poate face diferența.
Ou în cuib de șuncă și cașcaval: cum pregătești această rețetă simplă pentru micul dejun.
O rețetă delicioasă pe care o poți încerca este - Ou în cuib de șuncă și cașcaval.
Aceasta este o rețetă simplă și rapidă, perfectă pentru micul dejun sau o gustare consistentă.
Ce să faci cu un avocado, două ouă și roșii: 2 rețete simple, rapide și gustoase din 3 ingrediente
Ingrediente:
- 4 felii de șuncă
- 4 ouă
- 100g cașcaval ras
- Sare și piper, după gust
- Mărar proaspăt tocat (opțional, pentru decor)
Instrucțiuni:
Preîncălzește cuptorul la 180°C.
Așază câte o felie de șuncă în fiecare din cele 4 cupe ale unei forme de brioșe sau a unei tăvițe pentru copt.
Presară aproximativ jumătate din cantitatea totală de cașcaval ras în interiorul fiecărei cupe, peste șuncă.
Sparge câte un ou în fiecare cupă, deasupra șuncii și cașcavalului.
Presară restul de cașcaval ras peste ouă.
Condimentează cu sare și piper după gust.
Pune forma de brioșe sau tăvița în cuptor și coace timp de aproximativ 10-15 minute, sau până când albușul ouălor este bine coagulat, dar gălbenușul rămâne ușor lichid în interior.
Odată ce ouăle sunt coapte în cuptor, scoate forma din cuptor și lasă-le să se odihnească timp de câteva minute înainte de servire.
Decorate cu mărar proaspăt tocat, dacă dorești.
Serviți ouăle în cuib de șuncă și cașcaval alături de o salată proaspătă sau pâine prăjită.
Această rețetă simplă îmbină aromele delicioase ale șuncii și cașcavalului, învăluite într-un ou cremos și savuros. Poftă bună!
Așa reduci riscul de AVC. Un expert indică schimbarea alimentară simplă care poate face diferența.
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".
Conform unui nou studiu surprinzător, consumul de fructe uscate este legat de reducerea riscului de diabet de tip 2.
Acest aliment sănătos reduce riscul apariției demenței. De altfel, previne și alte boli asociate cu îmbătrânirea.
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Este ceva nemaipomenit să începi ziua cu o cană de cafea bună. Dar iată de ce să pui puțină lămâie în cafea.
Ce se întâmplă dacă mânânci ardeii cu tot cu semințe? Detaliul pe care sigur nu l-ai știut despre semințele ardeilor.
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Laura Cosoi a dezvăluit rețeta de "coaste de porumb", o gustare ideală pentru vară.
De ce cafeaua nu este întotdeauna cea mai bună alegere dimineața? Iată băutura de 100 de ori mai bună decât cafeaua.
Deși mulți spun că ananasul este un bun aliment anti-balonare, nu este cel mai puternic aliment cu acest efect magic.
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
Cum faci să dispară mirosul de ceapă de pe mâini. Iată câteva trucuri și sfaturi practice.