Pandemia de Covid-19 închide Turnul Eiffel

Adisa Codruț |
Data publicării:
Pandemia de Covid-19 a închis Turnul Eiffel    Foto: pexels.com
Pandemia de Covid-19 a închis Turnul Eiffel Foto: pexels.com

Pandemia de Covid-19 închide Turnul Eiffel. De asemenea, și alte muzee importante din Europa și-au închis porțile din această cauză. 

Pandemia de Covid-19 închide Turnul Eiffel începând de vineri seara, la fel ca alte monumente turistice importante din Paris, precum Muzeul Luvru şi Palatul Versailles, a anunţat compania care gestionează emblematicul monument parizian, relatează surse citate de agerpres.ro. „Din cauza epidemiei de Covid-19, Societe d'Exploitation de la Tour Eiffel (SETE) anunţă închiderea Turnului începând cu ora 21:00 vineri seară”, a declarat compania, spunând că speră „să poată redeschide (Turnul Eiffel) foarte curând, atunci când situaţia sanitară o va permite”.

Palatul Versailles şi Muzeul Luvru, unele dintre cele mai frecventate atracţii turistice ale Franţei, au anunţat că îşi închid porţile vineri din cauza coronavirusului.

Până joi seara, în Franţa COVID-19 a provocat peste 60 de morţi, din peste 3.000 de pacienţi testaţi pozitiv pentru noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel