Papa Francisc a anulat un eveniment, explicațiile Vaticanului. Ce boala ar putea avea

Dana Lascu |
Data publicării:
Papa Francisc în timpul vizitei făcute în iunie 2019 în România
Papa Francisc în timpul vizitei făcute în iunie 2019 în România

Papa Francisc a anulat un eveniment care era programat astăzi la Bazilica Sfântului Petru. Explicațiile Vaticanului și speculațiile presei internaționale

Reprezentanții Vaticanului au explicat că Papa Francisc, care a anulat un eveniment care era programat astăzi la Bazilica Sfântului Petru, este „ușor indispus”. Ei spun că Papa a anulat doar evenimentul de la Bazilică, nu și restul programului pe care îl avea la reședința sa. 

„Din cauza unei ușoare indispoziții, a preferat să stea în Santa Marta”, este explicația oficială, care face referire la casa de oaspeți de la vatican unde locuiește Suveranul Pontif în vârstă de 83 de ani. 

Presa din Italia și cea internațională, însă, speculează că Papa ar putea avea gripă sau cel puțin o viroză, pentru că în timpul întâlnirii pe care a avut-o dimineață cu Cardinalul Tagle, ar fi avut vocea răgușită și ar fi tușit de mai multe ori. 

Papa Francisc nu are o bucată dintr-un plămân, care i-a fost extirpată pe când avea puțin peste 20 de ani, la Buenos Aires, după ce ar fi suferit de tuberculoză. 

Papa mai are probleme și cu sciatica, din cauza căreia are dureri la picioare și pentru care fizioterapie. Aceasta ar explica dificultatea sa de a urca scările în anumite momente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel