Papa Francisc a anulat un eveniment, explicațiile Vaticanului. Ce boala ar putea avea

Dana Lascu / 27 feb 2020 / 19:16
Papa Francisc în timpul vizitei făcute în iunie 2019 în România
Papa Francisc în timpul vizitei făcute în iunie 2019 în România

Papa Francisc a anulat un eveniment care era programat astăzi la Bazilica Sfântului Petru. Explicațiile Vaticanului și speculațiile presei internaționale

Reprezentanții Vaticanului au explicat că Papa Francisc, care a anulat un eveniment care era programat astăzi la Bazilica Sfântului Petru, este „ușor indispus”. Ei spun că Papa a anulat doar evenimentul de la Bazilică, nu și restul programului pe care îl avea la reședința sa. 

„Din cauza unei ușoare indispoziții, a preferat să stea în Santa Marta”, este explicația oficială, care face referire la casa de oaspeți de la vatican unde locuiește Suveranul Pontif în vârstă de 83 de ani. 

Presa din Italia și cea internațională, însă, speculează că Papa ar putea avea gripă sau cel puțin o viroză, pentru că în timpul întâlnirii pe care a avut-o dimineață cu Cardinalul Tagle, ar fi avut vocea răgușită și ar fi tușit de mai multe ori. 

Papa Francisc nu are o bucată dintr-un plămân, care i-a fost extirpată pe când avea puțin peste 20 de ani, la Buenos Aires, după ce ar fi suferit de tuberculoză. 

Papa mai are probleme și cu sciatica, din cauza căreia are dureri la picioare și pentru care fizioterapie. Aceasta ar explica dificultatea sa de a urca scările în anumite momente. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy