Parlamentar arestat pentru că s-a plimbat cu trenul deși era COVID-19 pozitiv. Poate face închisoare pe viață

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Margaret Ferrier s-a dus, confrmată fiid cu COVID-19, și la un centru de sport! Foto: Twitter
Margaret Ferrier s-a dus, confrmată fiid cu COVID-19, și la un centru de sport! Foto: Twitter
  • Margaret Ferrier s-a dus, confrmată fiid cu COVID-19, și la un centru de sport! Foto: Twitter

Un parlamentar a fost arestat și pus sub acuzare în Scoția după ce, deși avea test COVID-19 pozitiv și simptome, s-a plimbat cu trenul, ba chiar s-a dus la un salon de coafură și la cumpărături. 

Parlamentul scoțian Margaret Ferrier ar putea ajunge în închisoare după ce a fost acuzată că a călătorit „de la Londra în Scoția, în timp ce era Covid-pozitivă”, notează The Sun.  

Ea a fost arestată și poate fi acuzată și de comportament periculos. Infracțiunile care i se impută pot însemna o pedeapsă maximă de închisoare pe viață, notează publicația britanică.

„Putem confirma că ofițerii au arestat și acuzat astăzi o femeie de 60 de ani în legătură cu presupusa conduită culpabilă și nesăbuită. (...) Aceasta urmează unei investigații amănunțite efectuate de poliția din Scoția cu privire la o presupusă încălcare a reglementărilor impuse din cauza coronavirusului în perioada 26-29 septembrie 2020”, a informat Poliția din Scoția.

Ferrier a plecat cu trenul spre Londra într-o zi de luni - în ciuda faptului că avea de sâmbătă simptome ușoare, inclusiv „dureri în gât”. Ea a ținut un discurs în fața parlamentarilor, înainte de a primi rezultatul testului COVID-19, luni seara.

A doua zi, parlamentarul s-a întors la Glasgow, cu trenul. Mai mult, conform contului ei de Twitter, a vizitat și un centru de agrement, un salon de coafură și un magazin deși prezenta simptome, expunându-i pe alții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel