Povestea de succes a psihologului Radu Leca. Cum a reușit să slăbească aproape 105 kg. Ce a mâncat în primele luni: Meniul zilei, greu de urmat pentru mulți

Monika Baciu |
Data publicării:
radu leca - FOTO: Freepik@kanpvl07
radu leca - FOTO: Freepik@kanpvl07

Psihologul Radu Leca a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre cum a reușit să slăbească aproape 105kg. 

Obezitatea este o problemă majoră la nivel mondial și a devenit o preocupare în multe țări ale lumii. Există mai mulți factori care contribuie la această problemă globală, inclusiv schimbările în obiceiurile alimentare, stilul de viață sedentar, urbanizarea rapidă și accesul la alimente procesate și bogate în calorii.

Obezitatea nu afectează doar adulții, ci și copiii, ceea ce poate avea consecințe semnificative asupra sănătății publice. Problemele asociate cu obezitatea, cum ar fi diabetul de tip 2, bolile cardiovasculare și anumite tipuri de cancer, pun o presiune suplimentară asupra sistemelor de sănătate.

Este important ca fiecare dintre noi să conștientizeze riscurile asociate obezității și să promoveze un stil de viață sănătos pentru a combate această problemă globală. 

Astăzi vă vom prezenta o poveste de succes! Este vorba despre Radu Leca, psihologul care s-a înarmat cu o ambiție de fier și a decis să slăbească. 

Citește mai departe pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel