Premierul Florin Cîțu: aveau 20.000 de locuri libere și cereau vaccin. Nu se poate așa ceva!

Florina Pop |
Data publicării:
Vaccin Covid-19. Foto Pexels / Gustavo Fring
Vaccin Covid-19. Foto Pexels / Gustavo Fring

Premierul Florin Cîțu a declarat marți, 16 martie, că nu se poate să existe locuri libere pentru vaccinarea împotriva COVID și să se ceară doze de vaccin. 

Într-o conferință de presă, premierul Florin Cîțu a subliniat că este foarte importantă folosirea fiecărei doze de vaccin împotriva COVID. ”De ce m-am supărat acum o săptămână când am văzut că existau la Timișoara 20.000 de locuri libere și cereau vaccin. Nu se poate așa ceva! Nu putem să avem astfel de sincope. Trebuie atunci când avem nevoie ca toată lumea să se vaccineze să n-avem locuri libere. Oamenii să se programeze pentru toate locurile”, a afirmat premierul Florin Cîțu.

Potrivit acestuia, obiectivul rămâne în continuare vaccinarea a 70% dintre români până la sfârșitul lui septembrie. ”Sunt semne că s-ar putea să fie mai devreme, dar nu aș vrea să ne gândim în momentul ăsta, trebuie să ne gândim că ținta rămâne în septembrie”, a adăugat oficialul.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel