Probleme cu cantitățile de vaccinuri la unele centre. CNCAV: au existat întârzieri

DCMedical Team / 29 Martie 2021 / 15:56
Vaccin COVID-19 de la Johnson and Johnson. Foto: Johnson and Johnson
Vaccin COVID-19 de la Johnson and Johnson. Foto: Johnson and Johnson

Autoritățile au anunțat că au întâmpinat probleme cu cantitățile de seruri la unele centre de vaccinare.

Reprezentanții CNCAV au precizat, într-o informare că au fost înregistrate probleme la unele centre de vaccinare, dar au fost remediate.

”Din informațiile pe care le avem, la acest moment situația s-a remediat. Au existat întârzieri, condiționate de dinamica și de volumul solicitărilor in ceea ce privește alocarea cantităților de vaccin către centrele de vaccinare. Menționam faptul ca distribuirea dozelor de vaccin trebuie sa se realizeze cu respectarea procedurilor specifice lanțului de frig. 

Activitatea personalului vaccinator este  una continua și susținută. Înțelegem disconfortul generat in rândul beneficiarilor, le mulțumim pentru decizia de a se imuniza  și  ii asiguram ca procesul de vaccinare va continua in condiții optime. Apelam la  înțelegere din partea celor care doresc sa se vaccineze, întrucât pot exista și astfel de momente, punctuale, de ordin administrativ”, se arată în informare.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy