Probleme de sănătate pentru mama Oanei Roman. Mioara Roman va fi, din nou, internată

Adisa Codruț |
Data publicării:
Descriere foto: Mioara și Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mioara și Oana Roman, sursa foto Instagram

Mioara Roman, fost soție a premierului Petre Roman, va fi, din nou, internată, a anunțat fiica acestora.

Mioara Roman va fi, din nou, internată într-o clinică de recuperare unde va primi îngrijiri pentru problemele de sănătate de care suferă. Aceasta are 81 de ani.

”Astăzi am venit iarăși cu mama care va mai sta o perioadă la tratament. Sunt și eu și sora mea și între timp aici au mai deschis diverse proceduri noi. Mama va mai sta câteva săptămâni aici pentru a mai face câteva tratamente care să o ajute cu problemele pe care le are. După cum vedeți, locul ăsta e absolut extraordinar pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri, de fizioterapie, de kinetoterapie, de proceduri de recuperare”, scria Oana Roman pe rețelele sociale.

Aceasta nota, în urmă cu câteva săptămâni că după o lună de tratament, mama ei arăta mult mai bine. Oana Roman și sora ei au fost criticate ca și-ar fi internat mama într-un azil. 

Catinca Roman declara la emisiunea Exclusiv VIP: ”Mama are un început de Parkinson, și fiind și pandemie, a stat foarte mult în casă și a ajuns să nu își mai poată mișca mâna dreaptă. Atunci am discutat și cu ea și cu Oana și am decis să meargă în acest centru să o pună în formă. La azil face hidroterapie, kinetoterapie, i-au făcut analizele, să vedem unde suntem și ce e de făcut mai departe, astfel încât calitatea vieții ei să rămână cât mai bună, cât mai mult timp”, potrivit Spectacola.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel