Urmărește dezbaterea live

Starea de sănătate a Mioarei Roman. Fiica acesteia: o pungă de medicamente; îi ajung două luni

DCMedical Team |
Data publicării:
Descriere foto: Mioara și Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mioara și Oana Roman, sursa foto Instagram

Mioara Roman se simte mai bine după o lună de tratament, a anunțat fiica acesteia, Oana Roman, pe rețelele sociale.

Mioara Roman se simte mai bine după o lună petrecută într-un centru de tratament. Fiicele acesteia au decis să o interneze, în urmă cu câteva săptămâni, deoarece nu se simțea bine. Oana Roman a scris pe Instagram câte pastile ia, potrivti rețetei, mama sa.

”Am avut o zi plină! Am filmat ore întregi pentru emisiune, am fost la medicul de familie să îi iau reţeta mamei. Am avut programare. Voiam să vă arăt ceva. O pungă plină de medicamente. Astea îi ajung două luni. Cred că sunt 20 de cutii de medicamente“, a povestit Oana Roman pe Instagram. 

Mioara Roman are 81 de ani și deși a început anul cu probleme de sănătate acum arată mai bine, spune Oana Roman:

”Înainte ca mama sa facă recuperare nu era foarte bine și nu arăta ok. Sunt mândră că după o lună de tratament mama arată așa la 81 de ani. Azi am mers împreună la coafor și mi s-a părut atât de elegantă și distinsă și mult mai în formă. I-am făcut cadou de ziua ei acest sacou superb și am avut o mare plăcere să ne facă Isa o poză. E o poză făcută în zi Sfântă și sunt tare liniștită în suflet ca mama e bine și fac pentru ea tot ce pot”, a scris Oana Roman pe rețelele sociale, potrivit Spectacola.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel